Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

O Φλαμπουράρης απαντά: Ολα ψέματα για την εταιρεία, τις 100 δόσεις και την Αίγινα

Για "ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα" τα οποία δεν τον αγγίζουν κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.



Στη δήλωσή του, ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνει ότι υπήρξε πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας ξεκαθαρίζοντας πως από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας δεν έχει, πλέον, καμία σχέση με την εταιρεία "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ". Σημειώνει, επίσης, ότι τα περιουσιακά του στοιχεία "βρίσκονται προ πολλού στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου".

Αναφορικά με την υπόθεση της μείωσης που έκανε ο δήμος Αίγινας στον λογαριασμό ύδρευσης του σπιτιού του, ο υπουργός επισημαίνει πως ο δήμος τον "αντιμετώπισε όπως κάθε δημότη", συμπληρώνοντας πως "ο ίδιος, άλλωστε, ο δήμος απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα".

Τέλος, υπογραμμίζει πως δεν εντάχθηκε "ποτέ στις 100 δόσεις του 'νόμου Βαλαβάνη', όπως συνεχίζουν, ψευδώς, να επικαλούνται" και πως είχα "ενταχθεί σε πρόγραμμα 12 δόσεων (επί κυβερνήσεως Σαμαρά) για οφειλές στο Δημόσιο", τις οποίες δόσεις -όπως σημειώνει- κατέβαλε κανονικώς.

"Δεν ξέρω τι άλλο θα κατασκευάσουν και δεν με αφορά" αναφέρει ακολούθως ο κ. Φλαμπουράρης. "Πλανώνται αν πιστεύουν ότι μέσω της σπίλωσης του προσώπου μου θα αφαιρέσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημά του" καταλήγει ο υπουργός, τονίζοντας πως "το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com