Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

«Κόλλησαν» διπλώματα, μεταβιβάσεις και πινακίδες

«Στοπ» στις εκδόσεις διπλωμάτων, στις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων αλλά και στην έκδοση πινακίδων έχει βάλει μία βλάβη στο μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου Μεταφορών προκαλώντας την έντονη διαμάχη του υπουργείου Υποδομών με τους Περιφερειάρχες.



Η βλάβη στον μηχανογραφικό εξοπλισμό του υπουργείου Υποδομών έχει σταματήσει για 7η συνεχόμενη εργάσιμη μέρα τις νέες ταξινομήσεις (έκδοση πινακίδων), τις μεταβιβάσεις, τις εκδόσεις διπλωμάτων και κάθε άλλη δραστηριότητα, σε ολόκληρη τη χώρα.

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Υποδομών Χ. Σπίρτζη, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα. Ανάλογη επιστολή απέστειλε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης ζητώντας την άμεση λύση του προβλήματος. Από την πλευρά του το υπουργείο διατυπώνει ότι πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στην έκδοση διπλωμάτων λόγω έλλειψης χαρτιού. Πάντως γίνεται προσπάθεια από τον υφυπουργό κ. Π. Σγουρίδη να βρεθεί προσωρινό ανταλλακτικό ώστε να επανέλθει το σύστημα ως σήμερα. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα, το σύστημα δεν θα λειτουργήσει για ακόμη δέκα μέρες, αφού τόσες μέρες χρειάζονται για να εισαχθεί το καινούργιο ανταλλακτικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com