Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Δωρεάν η αλλαγή ονόματος στους λογαριασμούς της ΕΥΑΘ

Δωρεάν είναι για μικρό χρονικό διάστημα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών η αλλαγή ονόματος σε λογαριασμό της ΕΥΑΘ που φέρει το όνομα παλαιότερου ιδιοκτήτη.



Για την πράξη αυτή μέχρι πρότινος απαιτούταν η καταβολή τουλάχιστον 40 ευρώ, γεγονός που απέτρεπε τους καταναλωτές από το να ζητήσουν τη μετονομασία.

Εκτός από την καταβολή του "απαγορευτικού ποσού", όπως το χαρακτηρίζουν οι καταναλωτές, για την αλλαγή ονόματος απαιτούνταν οριστικό συμβόλαιο αγοράς ακινήτου (ή γονική παροχή) και σειρά άλλων εγγράφων, που καθιστούσαν πολύπλοκη τη διαδικασία.

Έτσι η Εταιρεία, προκειμένου να βάλει τάξη στο μητρώο της και να φαίνονται οι πραγματικοί κάτοχοι δικαιωμάτων υδροληψίας, δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να μεταβούν στα γραφεία της (Εγνατίας 127, πλ. Δημοκρατίας 6) και να ζητήσουν μετονομασία χωρίς κόστος. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι αντίγραφο του Ε9, παλιός λογαριασμός, ο ΑΦΜ, η ΔΟΥ στην οποία υπάγεται ο ιδιοκτήτης και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας.

Σημειώνεται ότι ο αιτών αποδέχεται και οποιεσδήποτε οφειλές υπάρχουν στην ΕΥΑΘ, ενώ η προσφορά ισχύει μέχρι νεότερης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com