Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νεανική και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Ευκαιρίες, Νέες Τεχνολογίες και Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Τι είδους είναι τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν μια νέα επιχείρηση; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Νεανικής και Γυναικείας επιχειρηματικότητας που τις κάνουν να ξεχωρίζουν;



Ποιες νέες ευκαιρίες δίνουν τα Περιφερειακά Προγράμματα για τους ενδιαφερόμενους για «επιχειρείν» στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας; Τι μπορούμε να μάθουμε από πετυχημένα παραδείγματα γυναικών και νέων επιχειρηματιών που επιμένουν επιχειρηματικά εν μέσω μιας δυσχερούς οικονομικής πραγματικότητας;
Αυτό είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Τμήμα Μακεδονίας του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), σε συνεργασία με τo ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στην Καστοριά, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η κ. Κατερίνα Σαρρή, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η κ. Ελπίδα Σαμαρά, Επιστημονική Συνεργάτης Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, ο κ. Αρίστος Δοξιάδης, Openfund, η κ. Αθηνά Νουσιοπούλου, Venture Garden και η κ. Αμαλία Κούσκουρα, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα αναδείξουν σύγχρονους τρόπους και ευκαιρίες χρηματοδότησης νεοφυών αλλά και υπαρχουσών επιχειρήσεων.

Στο δεύτερο μέρος, γυναίκες και νέοι επιχειρηματίες που «επιχειρούν», όπως η κ. Χαρά Κουτάλου, Matrix – AGRENIO, ο κ. Αθανάσιος Μπαγκατζούνης, Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί Α.Ε.Β.Ε. – El Greco Natural Herbs & Teas, η κ. Χριστίνα Δηματάτη, MyYoghurt, ο κ.Θωμάς Μόσχος, Θωμάς Μόσχος Τυροκομικά και ο κ. Πέτρος Κούστας, Ξηραντήριο Γουνοδερμάτων, θα μιλήσουν για την ιδέα τους και πώς την υλοποιήσανε, τα εμπόδια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσανε, άλλα και το όραμά τους για το μέλλον.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με προαπαιτούμενη τη δήλωση συμμετοχής.
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας, Λ. Σοφού 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 553 318–19, αρμόδια η κ. Φλώρα Σαλαγιάννη και στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στην Καστοριά, αρμόδιος ο Καθ. Ευάγγελος Σίσκος, τηλ. 6976 790126.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com