Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Κάθε Τετάρτη τραγουδάμε

Ο Χειμώνας στο ΖΥΘΟ, έρχεται μελωδικά…
Όποιος ξέρει από ΖΥΘΟ, ξέρει κι από ποιοτικές επιλογές. Ξέρει ακόμη ότι οι άνθρωποι του ΖΥΘΟΥ δεν υπακούουν στους καιρούς που «μας θέλουν» βαρύθυμους και μελαγχολικούς. Γι αυτό κι αντιστέκονται προτάσσοντας γεύσεις Ελλάδας, αρώματα Μεσογειακής Κουζίνας και από Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, μουσικές..





Η μουσική και ο ΖΥΘΟΣ έχουν μακρά ιστορία…Ποιος fan της Τέχνης και των λεπτών γεύσεων δε θυμάται τα φεστιβάλ που διοργάνωνε ο ΖΥΘΟΣ εκεί, απέναντι από το Λευκό Πύργο με καλλιτέχνες που όλοι αγαπάμε; Και μπορεί τα μεγάλα events να είναι πια μια «παλιά ιστορία» έρχονται όμως νέες σελίδες να δημιουργήσουν ένα καινούριο κεφάλαιο. Αυτό, της «ζεστής» ατμόσφαιρας μιας μεγάλης παρέας που την ενώνει η μουσική, το τραγούδι, οι χαλαρωτικές γουλιές και οι ευγενικές γεύσεις.
Η έναρξη, θα γίνει στο ΖΥΘΟ ΝΤΟΡΕ (απέναντι από το Λευκό Πύργο) την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου με το μουσικό και φωνητικό σχήμα Contra Canto. Ο Άκης Γούναρης από το πιάνο του και η Χριστίνα Κεχαίδου με την ιδιαίτερη φωνή της, παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους… «όσα μας ταξιδεύουν»
Οι δυο τους, θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο μέσα από μελωδίες.. Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Πάριος, Αλεξίου, Ξαρχάκος, Σπανός, Χατζής, Μαρινέλλα, Κραουνάκης, Houston, Gaynor, Μοσχολιού, Bassey, Rota, Carey, Piaf, Πλέσσας, Πουλόπουλος, Γαλάνη, Χατζηνάσιος, Beatles..Το ραντεβού είναι για τις 9μμ αλλά και κάθε Τετάρτη, στις 9..
...ενα πιάνο και δυο φωνές, στα καλύτερα ελληνικά και ξένα τραγούδια, του έρωτα, του σινεμά, σε παλιά καλά λαϊκά τραγούδια της παρέας, μουσικές του κόσμου και των αισθήσεων…
Γι αυτό, «ξέχνα τη λύπη παλικάρι, πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com