Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στο ΑΠΘ

Αστυνομική επιχείρηση σε υπαίθριους χώρους του ΑΠΘ και πέριξ αυτού, όπως επίσης σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, ενώ συνολικά συνελήφθησαν 15 άτομα για διάφορα αδικήματα.



Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε προαύλιο χώρο του ΑΠΘ συνελήφθησαν τρεις άνδρες, φερόμενοι ως διακινητές ναρκωτικών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και χρηματικά ποσά. Λίγο αργότερα, πάλι σε χώρους του ίδιου Ιδρύματος, συνελήφθησαν εννέα άτομα, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών, και κατασχέθηκαν, επίσης, μικροποσότητες χασίς και χρήματα.

Εξάλλου, στο κέντρο της πόλης συνελήφθησαν τρία άτομα που κατείχαν 200 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 21 συσκευασίες λαθραίου καπνού, με σκοπό την πώλησή τους σε περαστικούς.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι και οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Στο μεταξύ, δύο σάκους με έξι κιλά κάνναβης επιχείρησαν να παραλάβουν δύο άνδρες, 49 και 55 ετών, αντίστοιχα, από χώρο στάθμευσης της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, οι σάκοι με τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένοι πίσω από θάμνους και την ώρα που έφτασαν στο σημείο οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς που είχαν πληροφορίες για τη δράση τους. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, κατά περίπτωση, σε Λάρισα και Πιερία, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 773 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com