Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα «χτυπηθούν» από το ακραίο φαινόμενο Ελ Νίνιο

Ιδιαίτερα ψυχρός με πολλά χόνια στη βόρεια Ελλάδα, αναμένεται να είναι ο φετινός χειμώνας παρά την καλοκαιρία αυτού του μήναΣύμφωνα με πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, οι παρακάτω περιοχές της Ελλάδας θα χτυπηθούν από το φαινόμενο Ελ Νίνιο φέτος το Χειμώνα και ιδιαίτερα από το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και μετά !!

Υποψηφιότητα για ισχυρές χιονοπτώσεις ψύχος και ακραίες καταιγίδες με κεραυνούς και ανεμοστρόβιλους, θέτουν, τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, του Ιονίου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου !!

Ο Χειμώνας φέτος θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός με πολλά χιόνια στην βόρεια Ελλάδα ενώ γενικότερα μετεωρολόγοι του εξωτερικού προειδοποιούν για έναν ψυχρό χειμώνα σε όλη την Ευρώπη παρά το γεγονός πως ο Νοέμβριος ήταν αρκετά θερμός και άνομβρος.

Μη ξεγελάσει κανέναν η καλοκαιρία αυτού του μήνα διότι ο χειμώνας θα μπει απότομα σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα και το φαινόμενο Ελ Νίνιο θα έχει επίδραση σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, συμπληρώνει τέλος το Greek-Weather.Org, το γνωστό σαιτ πρόβλεψης καιρού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com