Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Άλλο τα υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα και άλλο «οι πολιτευτές», τονίζει ο Ευ.Βενιζέλος

Σκληρή γλώσσα κατά όσων προκάλεσαν εντάσεις με τις διαφωνίες τους στο ΠΑΣΟΚ ασκεί και ο υπουργός Άμυνας, Ευ. Βενιζέλος, με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».


Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ίδιος αν και απέναντι από τον Γ. Παπανδρέου, πριν από τρία χρόνια, τώρα αποφεύγει την κρτική σε αντίθεση με τους συμμάχους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Χρ. Παπουτσής, ο κ, Βενιζέλος σημειώνει: "Δεν θα ταξινομούσα ποτέ έτσι τα στελέχη. Η πραγματική διάκριση είναι ανάμεσα σε πολιτικά υπεύθυνα πρόσωπα και σε πολιτευτές". Επιπρόσθετα διυεκρινίζει: "Αλίμονο αν σε τέτοιες περιπτώσεις το κριτήριό μας είναι προσωπικό ή μικροκομματικό".

Την ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας τονίζει ότι εάν αποδεχθεί αναποτελεσματικό το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, δεν υπάρχει το περιθώριο για νέα μέτρα εισοδηματικού χαρακτήρα και σημειώνει ότι ο βασικός κίνδυνος της ελληνικής προσπάθειας είναι η ύφεση. Επίσης συστήνει στη Λούκα Κατσέλη να αναζητήσει ένα νέο τρόπο "αποτελεσματικής συνεργασίας για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας" και σημειώνει ότι δεν βοηθά τη χώρα "να μιλούμε συνεχώς για το ΔΝΤ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com