Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΕΒ: «Δεν περικόπτεται ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα»

Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα περικοπής του 14ου μισθού, καθώς, όπως είπε, στη χώρα μας υπάρχει παγιοποιημένο πλαίσιο εργασιακών σχέσεων, το οποίο δεν αμφισβητεί ο ΣΕΒ.


Ο πρόεδρος των Βιομηχάνων επέκρινε την τακτική των αντιδράσεων στα νέα μέτρα. "Κινητοποιήσεις, αναταραχές και βιαιότητες πρόσθεσε ο κ. Δασκαλόπουλος, υποκινούνται από εκείνους που για δικό τους όφελος θέλουν να συντηρήσουν τις παθογένειες που έκαναν την Ελλάδα ζητιάνο στις διεθνείς αγορές. Ευτυχώς υπάρχει η Ελλάδα που μοχθεί, δημιουργεί και παράγει με την αξία της, που δεν χωρά στα κρατικά επιδόματα και τις κομματικές αργομισθίες. Αυτή η Ελλάδα δίνει ελπίδα σε όλους μας" τόνισε και πρόσθεσε ότι οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρώτες τις επιπτώσεις της κρίσης και φροντίζουν να διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους και τις θέσεις εργασίας.

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί θέμα περικοπής του 14ου μισθού σε περίπτωση που επιδεινωθούν οι οικονομικές συνθήκες, ο κ. Δασκαλόπουλος απάντησε: "Η απάντηση που σας έδωσα ήταν σαφής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com