Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Παραιτήθηκε και πήρε τα έγγραφα για το Βατοπέδι... σπίτι της!

Φεύγοντας από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης, Σταματίνα Μαντέλη, πήρε στο σπίτι της όλο το αρχείο των ανταλλαγών ακινήτων ανάμεσα στο Δημόσιο και τη μονή Βατοπεδίου! Για την ενέργεια της κατηγορούμενης για την υπόθεση ενημέρωσε, με έγγραφό της, την εξεταστική επιτροπή η υπουργός, Κατερίνα Μπατζελή.


Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρει ότι έχει ήδη ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελική αρχή, ώστε να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος της Στ. Μαντέλη. Η νυν διευθύντρια της υπηρεσίας πολιτικής γης έχει κληθεί σε απολογία, επειδή δεν ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την υπόθεση.

Ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής κατέθεσε η δικηγόρος της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου στην υπηρεσία Διαχείρισης Ακινήτων, κ. Μαυραγκά. Σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε πως τόσο στην ίδια όσο και στον διευθυντή της υπηρεσίας της αφαιρέθηκαν -κατ' εξαίρεση- οι αρμοδιότητες για τις ανταλλαγές των ακινήτων

Η επιτροπή αναζητεί την "κυρία Χρυσούλα", η οποία επισκεπτόταν την ΚΕΔ μαζί με τον μοναχό Αρσένιο, αλλά και μόνη της, προκειμένου να καταθέσει.

Η εξεταστική επιτροπή αποφάσισε παράταση των εργασιών της για δύο μήνες, έως τις 15 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com