Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ "Η οικονομία τώρα είναι πλασματική"

O Carlos Barrios, ένας τυπικός τελετουργικός ιερέας των Mάγια, και πνευματικός οδηγός της φυλής του Αετού, άρχισε μια έρευνα σχετικά με τα διάφορα ημερολόγια των Μάγια που κυκλοφορούν. Ο Carlos μαζί με τον αδελφό του, για να ευρύνουν το πεδίο γνώσης τους, μελέτησαν μαζί με πολλούς δασκάλους και έλεγξαν τις γνώσεις σχεδόν 600 πρεσβυτέρων της παράδοσης των Μάγια.





«Οι ανθρωπολόγοι επισκέπτονται τις περιοχές των ναών και διαβάζουν τις επιγραφές και κάνουν ιστορίες σχετικά με τους Μάγια αλλά δεν διαβάζουν τα σύμβολα σωστά. Απλά τα φαντάζονται. Άλλοι πάλι γράφουν σχετικά με τις προφητείες στο όνομα των Μάγια. Λένε πως ο κόσμος θα τελειώσει τον Δεκέμβριο του 2012. Οι πρεσβύτεροι των Μάγια είναι πολύ θυμωμένοι με όλα αυτά. Ο κόσμος δεν θα τελειώσει. Θα μεταμορφωθεί» λέει ο Carlos Barrios

«Δεν είμαστε πλέον στον κόσμο του Τέταρτου Ήλιου, αλλά δεν είμαστε ακόμα μέσα στον κόσμο του Πέμπτου Ήλιου. Βρισκόμαστε στον χρόνο ανάμεσα, στο χρόνο της μετάβασης. Καθώς περνάμε μέσα από την μεταβατική περίοδο υπάρχει μια κολοσσιαία παγκόσμια αλλαγή με περιβαλλοντικές καταστροφές, παγκόσμιο χάος, πολέμους και συνεχείς γήινες αλλαγές.

Συνεχίζει: «Η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο. Οι υλικές δομές θα αλλάξουν Και λόγω αυτών των αλλαγών θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πιο ανθρώπινοι. Ζούμε στην πιο σημαντική εποχή των ημερολογίων των Μάγια και των προφητειών. Οι προφητείες όλου του κόσμου, όλες οι παραδόσεις συγκλίνουν τώρα. Δεν υπάρχει χρόνος για παιχνίδια. Το πνευματικό ιδεώδες αυτού του αιώνα είναι δράση.»

Ο Carlos μας λέει: «Οι ιθαγενείς έχουν τα ημερολόγια και αυτοί γνωρίζουν πώς να τα ερμηνεύσουν σωστά – όχι άλλοι. Η αντίληψη των ημερολογίων των Μάγια σχετικά με τον χρόνο, τις εποχές και τους κύκλους έχει αποδειχθεί αφ'εαυτής πως είναι ευρεία και πολύ λεπτή. Στη γνώση των Μάγια περιέχονται 17 διαφορετικά ημερολόγια, όπως το Tzolk'in ή το Cholq'ij, μερικά δε από αυτά καταγράφουν το χρόνο σωστά, με ακρίβεια για ένα χρονικό διάστημα περισσότερο από 10 εκατομμύρια χρόνια.»

«Όλα είχαν προλεχθεί από τους μαθηματικούς κύκλους των ημερολογίων των Μάγια. Θα υπάρξει αλλαγή – κάθε τι θα αλλάξει. Οι θεματοφύλακες Μάγια θεωρούν την 21 Δεκεμβρίου 2012 ως ημερομηνία αναγέννησης, ως την αρχή του κόσμου του Πέμπτου Ήλιου. Θα είναι η αρχή μιας εποχής που θα προκύψει από και θα σηματοδοτηθεί με την διασταύρωση του ηλιακού μεσημβρινού με τον ουράνιο ισημερινό του γαλαξία και την ευθυγράμμιση της ίδιας της Γης με το κέντρο του γαλαξία.»

Την αυγή της 21ης Δεκεμβρίου 2012 για πρώτη φορά σε 26.000 χρόνια ό Ήλιος ανατέλλει σε συζυγία με την διατομή του γαλαξία και την επιφάνεια της εκλειπτικής. Αυτός ο κοσμικός σταυρός θεωρείται πως είναι μια υλοποίηση του Ιερού Δένδρου, του Δένδρου της Ζωής, ενός Δένδρου που αναφέρεται στις πνευματικές παραδόσεις όλου του κόσμου.

Μερικοί παρατηρητές λένε πως αυτή η ευθυγράμμιση με την καρδιά του γαλαξία το 2012 θα ανοίξει έναν αγωγό για την ροή κοσμικής ενέργειας προς την Γη, εξαγνίζοντας την Γη καθώς και όσους κατοικούν επάνω της, εξυψώνοντας τα πάντα σε ένα ανώτερο επίπεδο δόνησης. Ο Carlos μας θυμίζει:

« Αυτή η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει. Η αλλαγή τώρα επιταχύνεται και θα συνεχίσει να επιταχύνεται. Αν οι άνθρωποι της Γης δεν μπορέσουν να φτάσουν σ' αυτήν την ημερομηνία σε καλή κατάσταση, χωρίς να έχουν καταστρέψει υπερβολικά τη Γη, θα ανυψωθούμε σ' ένα νέο ανώτερο επίπεδο. Για να φτάσουμε όμως εκεί πρέπει να μεταμορφώσουμε ισχυρές δυνάμεις που αναζητούν να εμποδίσουν το δρόμο.»

Η ημερομηνία που προσδιορίζεται στο ημερολόγιο, της χειμερινής ισημερίας του έτους 2012 δεν σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου.

Ο Carlos μας λέει: «Η οικονομία τώρα είναι πλασματική. Η πρώτη 5ετία μετάβασης που εκτείνεται από τον Αύγουστο του 1987 ως τον Αύγουστο του 1992 ήταν η αρχή της καταστροφής του κόσμου που είναι επικεντρωμένος στην ύλη. ΄Εχουμε προχωρήσει 10 χρόνια βαθύτερα μέσα σ' αυτή τη μεταβατική φάση ως τώρα, και πολλές από τις λεγόμενες πηγές οικονομικής σταθερότητας είναι στην πραγματικότητα ψεύτικες, απατηλές. Οι τράπεζες είναι αδύναμες. Αυτή είναι μια λεπτή στιγμή γι' αυτές. Θα μπορούσαν να χρεωκοπήσουν παγκόσμια, αν δεν προσέξουμε. Τώρα οι άνθρωποι προσέχουν».

Ο Βόρειος κι ο Νότιος Πόλος διαλύονται. Η στάθμη του νερού μέσα στους ωκεανούς αρχίζει να ανεβαίνει. Όμως την ίδια στιγμή έδαφος μέσα στους ωκεανούς, ειδικά κοντά στην Κούβα, πρόκειται επίσης να αναδυθεί. Ο Carlos λέει μια ιστορία σχετικά με την πιο πρόσφατη εθιμοτυπική τελετή των Μάγια για το Νέο Έτος στη Γουατεμάλα. Λέει πως μια σεβάσμια πρεσβύτερη κυρία, η οποία ζει όλο το χρόνο σε μια απομονωμένη ορεινή σπηλιά, ταξίδεψε στο chichicastenango για να μιλήσει με τους ανθρώπους στη τελετή. Η ηλικιωμένη κυρία εκφώνησε ένα απλό, άμεσο μήνυμα. Κάλεσε τα ανθρώπινα πλάσματα να ενωθούν για την υποστήριξη της ζωής και του φωτός.

«Ακριβώς τώρα κάθε άνθρωπος και κάθε ομάδα πορεύεται στο δικό του δρόμο. Η πρεσβύτερη κυρία των βουνών είπε πως υπάρχει ελπίδα αν οι άνθρωποι του φωτός μπορέσουν να πλησιάσουν και να ενωθούν με κάποιο τρόπο. Ζούμε σ' ένα κόσμο πολικοτήτων – ημέρα και νύχτα, άνδρας και γυναίκα, θετικό και αρνητικό. Φως και σκοτάδι χρειάζονται το ένα το άλλο. Αυτά αποτελούν ένα ισοζύγισμα».

«Ακριβώς τώρα η σκοτεινή πλευρά είναι πολύ ισχυρή, και πολύ σαφής σχετικά με το τι θέλει. Αυτοί έχουν την άποψή τους και τις προτεραιότητές τους ξεκάθαρα οριοθετημένες καθώς και την ιεραρχία τους. Δουλεύουν με πολλούς τρόπους, έτσι που εμείς να μην είμαστε ικανοί νε συνδεθούμε με τον σπειροειδή Πέμπτο Κόσμο το 2012.»

«Στην πλευρά του φωτός ο καθένας σκέφτεται ότι είναι ο πιο σημαντικός, ότι η δική τους αντίληψη, η αντίληψη των ομάδων τους για τα πράγματα είναι το κλειδί. Υπάρχει μια ποικιλομορφία πολιτισμών και γνωμών, έτσι υπάρχει ανταγωνισμός, διάχυση και απουσία του μοναδικού εστιασμού».

Ο Carlos πιστεύει πως η σκοτεινή πλευρά δουλεύει για να μπλοκάρει την ενότητα μέσω της άρνησης και του υλισμού. Δουλεύει επίσης για να καταστρέψει εκείνους που δουλεύουν με το φως για να φέρουν τη Γη σ' ένα ανώτερο επίπεδο. Τους αρέσει η ενέργεια του παλιού παρακμάζοντος Τέταρτου Κόσμου, ο υλισμός. Δεν θέλουν ν' αλλάξει αυτό. Δεν θέλουν ενότητα. Αυτοί θέλουν να μείνουν σ' αυτό το επίπεδο και φοβούνται το επόμενο.

Η σκοτεινή δύναμη του παρακμάζοντος Τέταρτου Κόσμου δεν είναι δυνατόν να καταστραφεί ή να καταργηθεί. Είναι υπερβολικά ισχυρή και απόλυτη σ' αυτό και αυτή είναι η λάθος στρατηγική. Το σκότος είναι δυνατόν να μεταμορφωθεί μόνον όταν αντιμετωπίζεται με απλότητα και με ειλικρίνεια που πηγάζει από την καρδιά. Αυτό είναι που οδηγεί στην ενότητα, αυτό είναι η γενική ιδέα – κλειδί για τον κόσμο του Πέμπτου Ήλιου.

Ο Carlos είπε πως η αναδυόμενη εποχή του Πέμπτου Ήλιου θα οδηγήσει την προσοχή σ' ένα πολύ παραμελημένο στοιχείο. Ενώ τα 4 παραδοσιακά στοιχεία Γη, Αέρας, Νερό και Φωτιά έχουν κυριαρχήσει σε διάφορες εποχές στο παρελθόν, θα υπάρξει τώρα ένα πέμπτο στοιχείο που θα ληφθεί υπ' όψιν κατά την εποχή του Πέμπτου Ήλιου – το στοιχείο του ΑΙΘΕΡΑΣ.

Το λεξικό ορίζει τον Αιθέρα ως μια «υποθετική ουσία που θεωρείται ότι καταλαμβάνει όλο το διάστημα και ορίστηκε ως προϋπόθεση για να εξηγεί την διάδοση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας». Ίσως θα μπορούσε να οριστεί ως «διάστημα ανάμεσα σε διάστημα». Θα έλεγα πως θα μπορούσε να εκφραστεί σαν ευθυγράμμιση φορτισμένων σωματιδίων που προέρχονται από το ηλιακό μας σύστημα (ήλιος) και ισχυρών κυμάτων του Γαλαξία μας. Το στοιχείο Αιθέρας αντιπροσωπεύει ενέργεια πνευματική.

«Το στοιχείο του Πέμπτου Ήλιου είναι ουράνιο. Στο γενικό πλαίσιο του Αιθέρα μπορεί να υπάρξει μια συνένωση πολικοτήτων. Δεν θα υπάρχει πιά σκοτάδι ή φως στην ανθρωπότητα, αλλά μια χαροποιός ενότητα. Όμως τώρα ακριβώς ο κόσμος του σκότους δεν ενδιαφέρεται γι' αυτό. Αυτοί είναι οργανωμένοι για να το εμποδίσουν. Ψάχνουν τρόπους να ανατρέψουν την ισορροπία της Γης και του περιβάλλοντός της ώστε εμείς να βρεθούμε ανέτοιμοι για την ευθυγράμμιση του 2012.

«Εμείς χρειάζεται να δουλέψουμε μαζί για ειρήνη και εξισορρόπηση με την άλλη πλευρά. Χρειαζόμαστε να φροντίσουμε τη Γη που μας τρέφει και μας προσφέρει καταφύγιο. Χρειαζόμαστε να βάλουμε ολόκληρο το νου και την καρδιά μας στην επιδίωξη ενότητας και ενότητας τώρα.».

«Είμαστε αναγκασμένοι να μετακινηθούμε, δεν μπορούμε πιά να παίζουμε. Ο πλανήτης μας μπορεί να ανανεωθεί ή να καταστραφεί. Τώρα είναι η ώρα να αφυπνιστούμε και να αναλάβουμε δράση. Ο καθένας από μας είναι απαραίτητος. Δεν βρίσκεστε εδώ χωρίς λόγο. Ο καθένας που είναι εδώ τώρα έχει έναν σημαντικό προορισμό. Αυτή είναι μια σκληρή αλλά ιδιαίτερη εποχή. Έχουμε την ευκαιρία να αναπτυχθούμε, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτή την ιστορική στιγμή».

Διαλογισμός και πνευματική άσκηση είναι καλά, χρειαζόμαστε όμως και δράση. Είναι πολύ σημαντικό να είσαστε ξεκάθαροι σχετικά με το ποιος είστε και ποια είναι η σχέση σας με τη Γη. Αναπτυχθείτε σύμφωνα με τη δική σας παράδοση και την φωνή της καρδιάς σας. Να θυμόσαστε όμως να σέβεστε τις διαφορές και να αγωνίζεστε για ενότητα. Τρώτε συγκρατημένα – πολλή τροφή φθείρει τόσο ενεργειακά όσο και σωματικά. Να προσέχετε τι βάζετε μέσα στο σώμα σας. Μάθετε τρόπους να συντηρείτε τροφές και να διατηρείτε ενέργεια. Μάθετε μερικές καλές αναπνευστικές τεχνικές, ώστε να μπορείτε να εξουσιάζετε την αναπνοή σας. Να είστε καθαροί. Ακολουθείστε μια παράδοση με βαθιές ρίζες. Δεν έχει σημασία ποια παράδοση, η καρδιά σας θα σας πεί, αλλά θα πρέπει να έχει βαθιές ρίζες».

«Ζούμε σ' ένα κόσμο ενέργειας. Ένα σημαντικό καθήκον αυτή τη χρονική στιγμή είναι να μάθουμε να αισθανόμαστε ή να βλέπουμε την ενέργεια του καθενός και του καθετί, ανθρώπων, φυτών, ζώων. Αυτό γίνεται και πιο σημαντικό καθώς πλησιάζουμε στην εποχή του Πέμπτου Ήλιου, γιατί αυτή έχει σχέση με το στοιχείο του Αιθέρα – τον κόσμο όπου η ενέργεια ζει και εξυφαίνει. Πηγαίνετε σε ιερούς τόπους της Γης για να προσευχηθείτε για ειρήνη, και να εκδηλώσετε σεβασμό στη Γη που μας δίνει την τροφή μας, ρούχα και στέγη. Χρειάζεται να επαναδραστηριοποιήσουμε την ενέργεια εκείνων των ιερών τόπων. Αυτή είναι η δουλειά μας».

«Μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική προσευχής είναι να ανάβετε άσπρα ή μπλέ μικρά κεράκια. Σκεφτείτε μια γαλήνια στιγμή. Απευθυνθείτε στη φλόγα, δηλώστε την πρόθεσή σας και στείλτε την με το φως στους αρχηγούς που έχουν τη δύναμη να κάνουν πόλεμο ή ειρήνη».

Ο Carlos μας θυμίζει πως αυτή είναι μια πολύ κρίσιμη, σημαντική στιγμή για την ανθρωπότητα και για την Γη. Ο κάθε άνθρωπος είναι σημαντικός.

«Η ύψιστη σοφία βρίσκεται στην απλότητα. Αγάπη, σεβασμός, ανεκτικότητα, συμμετοχή, ευγνωμοσύνη, συγχώρεση. Δεν είναι πολύπλοκο ή εξεζητημένο αυτό. Η αληθινή γνώση είναι δωρεάν. Βρίσκεται κωδικοποιημένη μέσα στο DNA σας. Όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Μεγάλοι δάσκαλοι το έχουν πει αυτό απ' την αρχή. Βρείτε την καρδιά σας και θα βρείτε τον δρόμο σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com