Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αγωγή και άρση της βουλευτικής ασυλίας της Βούλτεψη ζητά ο Γ.Παπακωνσταντίνου

Με αφορμή ισχυρισμούς της Σοφίας Βούλτεψη, ο Γ. Παπακωνσταντίνου έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, ισχυρίστηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Οικονομικών “δημιούργησε μέσα στο ΣΔΟΕ... ένα παράκεντρο, για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους”.

Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι εξοργιστικοί, ανήθικοι και προφανώς παντελώς ψευδείς. Επειδή βεβαίως η βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να καλύπτει την ξεδιάντροπη συκοφαντική δυσφήμιση, η κυρία Βούλτεψη θα κληθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου θα προσφύγω, για να εξηγήσει τους ισχυρισμούς της.

Όσο για την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από έρευνες για περουσιακά στοιχεία πολιτικών που επιχειρεί, αυτό το καταλαβαίνουν και μικρά παιδιά. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις προσπάθειες "αποσταθεροποίησης" και "σπίλωσης" το πολιτικού κόσμου έκαναν και κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καταγγέλουν. Στην ίδια αθλιότητα μεγάλωσαν, ζουν και αναπνέουν».



Στο θέμα του ΣΔΟΕ επανήλθε την Πέμπτη η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την υπόθεση Μεϊμαράκη, αλλά και τον έλεγχο για «ύποπτο πλουτισμό» 32 πολιτικών προσώπων.


Σε δηλώσεις της στο Mega το πρωί της Πέμπτης, η κ. Βούλτεψη επανέλαβε τα περί «ρουφιανομάγαζου», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου «είχε δημιουργήσει παράκεντρο στο ΣΔΟΕ για να συγκεντρώνει στοιχεία για αντιπάλους του».

Την Τετάρτη, η κ. Βούλτεψη είχε χαρακτήρισε το ΣΔΟΕ «ρουφιανομάγαζο» και εξωκοινοβουλευτικό κέντρο συκοφαντίας και διαρροών, ενώ επιτέθηκε και στον υπουργό Οικονομικών στον οποίο συνέστησε να είναι πιο προσεχτικός.

«Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε οφ σορ, να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ, σε ρουφιανομάγαζο εξελίσσεται. Επιτέλους να κάνει σωστά τη δουλειά του. Το Κοινοβούλιο πλήττεται με τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπή της χώρας. Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει δουλειά να μιλά για λίστες γιατί δεν ξέρει τίποτα για λίστες. Να είναι πιο προσεχτικός. Το να δημιουργείται ένας μύθος από τα επίσημα χείλη και του υπουργού Οικονομικών τότε δημιουργείται πρόβλημα στη χώρα» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com