Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν λόγω της απόδρασης από το Γεντί Κουλέ

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή ενόψει της «απόδρασης από το Γεντί Κουλέ».




Από την 09.00΄ ώρα και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση του ποδηλατικού αγώνα κατάβασης χρόνο, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα : Αγράφων, Σαπουντζόγλου, Κυθήρων, Υετίωνος, Παπαδοπούλου Γεωργίου, Παλαμήδου, Δημ. Πολιορκητού, Φιλοπάππου, Βύζαντος, Άθωνος, Σακελλαρίου (σκαλιά), Ολυμπιάδος, Βαρβάκη, Προφήτη Ηλία – είσοδος στο πάρκο έναντι Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου , Ολύμπου και Αγνώστου Στρατιώτη.

- Στη συγκεκριμένη διαδρομή από 09.00΄ έως 13.00΄ ώρα οι ποδηλάτες θα πραγματοποιήσουν προπόνηση και από 13.00΄ώρα θα πραγματοποιηθεί το αγωνιστικό μέρος σε 2 μέρη (ημιτελικός – τελικός) και οι ποδηλάτες θα παίρνουν εκκίνηση ανά 1 λεπτό.

- Επίσης κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, από ώρα 06.00΄ θα απαγορευτεί η στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στα ανωτέρω σημεία διέλευσης του αγώνα και μέχρι τη λήξη αυτού.

(2) Ακόμη, λόγω διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου δρόμου Καλαμαριάς (20 χλμ.), ο οποίος θα ξεκινήσει από την οδό Χρυσάνθου και θα καταλήξει στην οδό Χηλής (η διαδρομή αυτή δύο φορές), του Λαϊκού Δρόμου 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει από την οδό Χρυσάνθου και θα καταλήξει στην οδό Χηλής καθώς και του δρόμου 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην οδό Χηλής (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μαρμαρά), με την επωνυμία ¨2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμαριάς¨ από τον Δήμο Καλαμαριάς, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 06.00΄ θα απαγορευτεί η στάθμευση στην οδό Χηλής, από τη συμβολή της με την οδό Ν. Πλαστήρα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κερασούντος και στην οδό Ν. Πλαστήρα, από τη συμβολή της με την οδό Θ. Σοφούλη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κ. Κανάρη, όπου αυτή επιτρέπεται και μέχρι τη λήξη των εκδηλώσεων.

- Επίσης από ώρα 09.00΄ θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων στις οδούς Χρυσάνθου, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων στις οδούς Χρυσάνθου, Νικομηδείας, Καβασιτών, Σαμαρά, Αγριτέλη, Χηλής, Παπάγου, Ν. Πλαστήρα, Κ. Κανάρη, Πολυβίου,Ησιόδου, Γυμναστηρίου Μίκρας, Ικάρων, Δημοκρίτου, Πανδώρας, Νικ. Στρατού, Μουσχουντή, Κ. Κακουλίδη, Χανίων, Κουντουριώτου και Ατλαντίδος.

- Από τις 9.30 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων στις οδούς Κερασούντος, Μεταμορφώσεως, Πόντου, Καπ. Γκόνη και Θ. Σοφούλη

(3) - Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

- Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς στις οποίες θα απαγορευτεί η στάθμευση, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες των εκδηλώσεων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

- Ιδιαίτερα εφιστάται η προσοχή των πεζών να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να μην εισέρχονται στο δρομολόγιο του ποδηλατικού αγώνα κατάβασης και των δρόμων 20 χλμ., 5 χλμ και 1 χλμ. του Δήμου Καλαμαριάς..

- Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εκδοθεί σχετικές Αποφάσεις από την Υπηρεσία μας.

- Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας τοποθετώντας ρυθμιστές τροχονόμους σε καίριες διασταυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com