Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Σ. Κεδίκογλου: Επιδίωξη η αλλαγή σκηνικού έως το Σεπτέμβριο

Περιθώριο έως το Σεπτέμβριο για «αλλαγή σκηνικού» έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως είπε, «ο κυριότερος αντίπαλός μας είναι ο χρόνος».





«Μέχρι τον Σεπτέμβριο πρέπει να έχουμε αλλάξει το σκηνικό» και προς αυτή την κατεύθυνση «γίνεται μια εργώδης προσπάθεια σε όλους τους τομείς», όχι μόνο στο θέμα των μέτρων, αλλά και στις αποκρατικοποιήσεις και στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών, πρόσθεσε.

Ο κ. Κεδίκογλου παραδέχθηκε ότι «η ελληνική κοινωνία και η οικονομία έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες», τόνισε ωστόσο ότι η κυβέρνηση βάζει έναν πάτο και αρχίζει να συμμαζεύει «το μαγαζί».

Παράλληλα, επέμεινε στην ανάγκη ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας, σημειώνοντας: «Μέσα σε ένα μήνα έχουν γίνει πράγματα. Η αξιοπιστία επανέρχεται με συγκεκριμένες κινήσεις, οι οποίες γίνονται».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ που θα ληφθούν, είναι να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες. «Πρέπει να προστατεύσουμε αυτούς που ήδη έχουν υποστεί πολλές θυσίες, αλλά πρέπει σιγά-σιγά να δρομολογήσουμε και την ανάκτηση της οικονομικής μας ανεξαρτησίας, γιατί όταν χρειάζεσαι κάθε ημέρα νέο δάνειο, δεν μπορείς να λες ότι είσαι ανεξάρτητος», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com