Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ιδιες οι τιμές στα διόδια για τα ΙΧ - Μειώσεις για φορτηγά, λεωφορεία

Σταθερές θα παραμείνουν οι χρεώσεις στους περισσότερους σταθμούς διοδίων από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λαμία όπως ανακοίνωσε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ.




Οι νέες τιμές διοδίων, λόγω της ετήσιας τιμαριθμικής αναπροσαρμογής που προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης, είναι μειωμένες στις κατηγορίες 3 (λεωφορεία) και 4 (φορτηγά).

Στην κατηγορία 2, που αφορά όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα, οι τιμές των διοδίων παραμένουν ως είχαν, δηλαδή: Κλειδί (Αιγίνιο) 2,20 ευρώ, Λεπτοκαρυά 2,00, Πυργετός 2,00 Μακρυχώρι 1,40, Μοσχοχώρι 3,10 και Πελασγία 2,70.

Η ανακοίνωση

«Σε πλήρη συμμόρφωση με τα προβλεπόμενα στη Σύμβαση Παραχώρησης, από 1ης Ιανουαρίου 2014, θα ισχύσει η Ετήσια Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή των τιμών των διοδίων στους Σταθμούς Διοδίων του τμήματος Μαλιακός - Κλειδί.

Επειδή ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή το 2013 ήταν αρνητικός, η αναπροσαρμογή έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση κάποιων τιμών διοδίων στις κατηγορίες 3 και 4.

Στις κατηγορίες 1 και 2 η μείωση δεν είναι ορατή λόγω της πολύ μικρής διαφοράς και της στρογγυλοποίησης.

Οι νέες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και θα ισχύουν για όλους τους χρήστες του αυτοκινητόδρομου, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών του Eway», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com