Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Γεωργιάδης: Οχι σε απολύσεις στην Υγεία, ο ΕΟΠΥΥ θα σταθεί στα πόδια του

Κατηγορηματικός ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο χώρο της Υγείας ήταν για ακόμη μια φορά ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό MEGA", ενώ πρόσθεσε πως σήμερα θα υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση με τα κριτήρια της κινητικότητας για το χώρο της Υγείας.





"Οι μεταρρυθμίσεις είναι για το καλό των πολιτών", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι η πρώτη φάση της κινητικότητας στην Υγεία με μετακινήσεις υπαλλήλων του υπουργείο από τη μια δομή στην άλλη βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως οι μοναδικές απολύσεις θα προέλθουν από υπαλλήλους που έχουν παρουσιάσει πλαστά πτυχία υπογραμμίζοντας με νόημα πως πέραν του ελέγχου από το ΑΣΕΠ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου του ξεκινούν ενδελεχή έλεγχο και διασταύρωση στοιχείων.

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας θα ζητήσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες όλων των διοικητών των νοσοκομείων σε βάθος δεκαετίας. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν ξεκάθαρος και ως προς το θέμα του ΕΟΠΥΥ λέγοντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο ΕΟΠΥΥ θα σταθεί στα πόδια του και πρόσθεσε ότι σε λίγο καιρό ο Οργανισμός θα λειτουργεί σαν "ελβετικό ρολόι".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com