Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ «Θρίλερ» με τους Anonymous

Την εξάρθρωση της διαβόητης ομάδας χάκερ «Anonymous» υποστηρίζει ότι κατάφερε το FBI, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.




Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι «Anonymous» δεν είναι τόσο δραστήριοι, γεγονός που σύμφωνα με αξιωματούχο του FBI οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη σύλληψη της ηγετικής τους ομάδας.

Ο ειδικός πράκτορας του FBI, Oστιν Μπέργκλας, δήλωσε στη Huffington Post ότι η αμερικανική υπηρεσία κατάφερε να «σπείρει» τη διχόνοια στο εσωτερικό της οργάνωσης χάρη στη σύλληψη πέντε χάκερ της ομάδας «Luzl Security», οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, ήταν «μεγάλοι παίχτες» στο κίνημα των Anonymous».

Οι συλλήψεις έγιναν το 2012 με τη βοήθεια του χάκερ Έκτορ Μονσεγκούρ, γνωστού με το ψευδώνυμο Σαμπού, ο οποίος στη συνέχεια συνεργάστηκε με το FBI προκαλώντας έντονη δυσπιστία ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Οπως αναφέρει, οι «Anonymous» συνεχίζουν να είναι ενεργοί στο Διαδίκτυο αλλά όχι τόσο δραστήριοι όσο στο παρελθόν, οπότε και «έγραψαν» ιστορία με τις επιθέσεις τους σε επιχειρηματικούς κολοσσούς και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Τα σχόλιά του Μπέρκλας προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, με μηνύματα που διαμηνύουν ότι η «χαρά» του FBI δεν θα κρατήσει για πολύ. «Είναι ένα κίνημα, δεν είναι ένα όνομα. Δεν έχει σημασία ποιους συλλάβατε, υπάρχουν εκατομμύρια από εμάς. Δεν μπορείτε να συλλάβετε μία ιδέα», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από αυτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com