Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Apple: Φήμες για το iPhone των... 150 δολαρίων

Σχεδόν για όλους είναι το... απόλυτο γκάτζετ. Για πάρα πολλούς είναι όμως ακόμη εξαιρετικά ακριβό. Ο λόγος για το iPhone, το υπερδημοφιλές κινητό της Apple, το οποίο πλέον η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζει και σε μία αρκετά... φθηνότερη εκδοχή.





Σύμφωνα με τις πληροφορίες πόυ δημοσιεύουν Wall Street Journal και Bloomberg στόχος της Apple είναι ένα φτηνό iPhone που θα της εξασφαλίσει μεγαλύτερη διείσδυση στις αναδυόμενες αγορές και ιδιαίτερα σε αυτήν της Κίνας, όπου οι πωλήσεις της το 2012 ανήλθαν σε 5,7 δισ. δολάρια.

Υπό τη βασική προϋπόθεση να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα το κόστος παραγωγής του, το νέο iPhone θα έχει πολυκαρβονικό κέλυφος, αντί του αλουμινίου και του γυαλιού που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα στις προηγούμενες εκδόσεις της συσκευής και θα ενσωματώνει ανακυκλωμένα μέρη παλαιότερων iPhone.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η τιμή διάθεσης με τέτοιας συσκευής θα μπορούσε να διαμορφωθεί περίπου στα 150 δολάρια.

Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρξει πρόβλημα και για τα παλαιότερα μοντέλα της σειράς, τα οποία η Apple συνεχίζει να διαθέτει με σημαντική έκπτωση για διάστημα περίπου δυο ετών μετά από την κυκλοφορία κάθε νέου μοντέλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com