Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Εντός του Αυγούστου θα εκπέμψει η ΔΤ

Με μοριοδότηση οι προσλήψεις στον νέο φορέα Δημόσιας Τηλεόρασης με προτεραιότητα τους εργαζομένους στην ΕΡΤ, τόνισε ο υφυπουργός Παντελής Καψής






«Η διαδικασία θα γίνει εντός Αυγούστου, οπότε και θα γίνει εκπομπή προγράμματος με ενημερωτικές εκπομπές», τόνισε. Διευκρίνισε ότι σε κάποιες κατηγορίες ίσως υπάρξει κάποια εξαίρεση στη διαδικασία προσλήψεων, όπως οι τεχνικοί για την κάλυψη του Champions League. Ο ίδιος είπε ότι από την ΕΡΤ έχουν γίνει πάνω από 1.000 αιτήσεις εργαζομένων και ότι στον νέο φορέα Δημόσιας Τηλεόρασης θα απασχοληθεί το 80% των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Διευκρίνισε ότι στη νέα προκήρυξη για προσλήψεις υπάρχει πρόνοια και για τα περιφερειακά ραδιόφωνα, γεγονός που δεν μπορούσε να συμβεί στην πρώτη προκήρυξη, λόγω του περιορισμένου μεγέθους της Κατεχάκη. Για το πέρασμα από τον ενδιάμεσο φορέα στον μόνιμο, ο κ. Καψής είπε ότι θα στηθεί εκ του μηδενός. «Η Δημόσια Τηλεόραση από την Κατεχάκη θα βγει μέσα στο επόμενο 15ήμερο. Εκεί δεν μπορεί να πάνε οι 2.000 που έχει συμφωνηθεί.

Εκεί θα είναι ένας μικρότερος αριθμός. Όταν ανοίξει η Αγία Παρασκευή και μπορεί να μεταφερθεί στην Αγία Παρασκευή τότε θα γίνουν οι 2.000 προσλήψεις που έχουν συμφωνηθεί. Αυτήν τη στιγμή έχουμε πει ότι περιμένουμε από τους ίδιους τους εργαζόμενους να πάρουν τις αποφάσεις τους, ό,τι είχαμε υποσχεθεί έχει εκπληρωθεί. Δεν υπάρχει νομίζω κανένα θέμα στο τραπέζι και είναι η σειρά τους να πάρουν τις αποφάσεις τους», είπε ο κ. Καψής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com