Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Γεωργιάδης: Μία απόλυση να γίνει και θα παραιτηθώ

Το μήνυμα ότι ο ίδιος θα παραιτηθεί, αν γίνει έστω και μία απόλυση στον χώρο της Υγείας, έστειλε ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, εκφράζοντας παράλληλα... αιρετικές απόψεις για τη σχέση των πολιτών με τα νοσοκομεία.





Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε εκ νέου ότι στον τομέα του δεν θα γίνουν απολύσεις: «Αν γίνει έστω και μία απόλυση, θα παραιτηθώ».

Ο ίδιος, προαναγγέλλοντας τη λειτουργία 6 ή 7 κέντρων υγείας αστικού τύπου στην Αττική, για τα απλά περιστατικά ( εντός του 2013), δήλωσε ότι το νοσοκομείο αποτελεί «χώρο που πρέπει να αποφεύγουμε, γιατί είναι εστία μικροβίων».

Όπως είπε, στο νοσοκομείο θα πρέπει να πηγαίνει κανείς «όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Παράλληλα, ασκώντας κριτική στις αντιδράσεις οι οποίες εκδηλώνονται στον χώρο της Υγείας, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών Δημ.Βαρνάβα, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν είναι ένα πολιτικά ουδέτερο πρόσωπο αλλά ανώτατο συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο διακατέχεται από αντιπολιτευτικό άγχος.

Εξέφρασε δε την άποψη ότι τελικά δεν θα γίνει καμία κινητοποίηση, διότι «ο κόσμος της Υγείας ξέρει τι χρειάζεται να γίνει».

«Στην Ελλάδα ακούγαμε τόσα χρόνια λογικές Βαρνάβα και Σκουρλέτη, γι' αυτό είχαμε γίνει παράδειγμα προς αποφυγή», δήλωσε, και διαμήνυσε:

«Τώρα πάμε να κάνουμε το σωστό για τους πολίτες. Δεν γίνονται αυτά για την τρόικα. Γίνονται για μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com