Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σφοδρή επίθεση Τσοχατζόπουλου σε Παπανδρέου για την ενοχοποίησή του

Προσωπική ευθύνη για την ενοχοποίησή του στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου επέρριψε ο Α. Τσοχατζόπουλος, στην απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.




Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, αρνήθηκε, τις κατηγορίες σε βάρος του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει παράνομη ιδιοκτησία, ούτε λογαριασμούς ενώ απέδωσε την δίωξη σε βάρος του, σε οργανωμένο σχέδιο που εκπονήθηκε όπως είπε από πολιτικοδικαστικά κέντρα που παρεμβαίνουν δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου.

Παράλληλα, επέρριψε προσωπική ευθύνη για την ενοχοποίησή του, στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Με εντολή του - είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος- κατασκευάστηκε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής «ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο, το οποίο, μεταλλαγμένο στη συνέχεια, ήρθε από τους εισαγγελείς στο χώρο της δικαιοσύνης».

Ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι η περίπτωση του είναι μοναδική, καθώς, όπως είπε, κανένα άλλο πολιτικό στέλεχος από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα, δεν δέχτηκε τέτοια συντονισμένη σε βάρος του επίθεση.

Χαρακτήρισε την δίωξή του πολιτική και τις σε βάρος του κατηγορίες ανυπόστατες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com