Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Εξοργισμένος ο Κ.Κουκοδήμος απειλεί να εγκαταλείψει τη ΝΔ

Ανάμεσα στους βουλευτές που περίμεναν με αγωνία να χτυπήσει το τηλέφωνο που θα τους έδινε μια θέση στην κυβέρνηση ήταν και ο πρώην αθλητής και Ολυμπιονίκης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος, όμως, είδε τις προσδοκίες του να διαψεύδονται.




Οπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο κ. Κουκοδήμος ζήτησε εξηγήσεις...

«Ελα να σου εξηγήσω γιατί έμεινες εκτός κυβέρνησης» του είπε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Κώστας Μπούρας, στο τηλέφωνο και ο κ. Κουκοδήμος έτρεξε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όταν επέστρεψε ύστερα από μισή ώρα, ήταν ακόμα πιο οργισμένος. «Αρες μάρες κουκουνάρες μου είπε ο κ. Μπούρας» έλεγε. Οταν τον ρώτησαν τι του είπε ακριβώς ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Μου συνέστησε να κάνω υπομονή, θα έρθει η σειρά μου, αλλά δεν τον πίστεψα. Τέτοια έχω ακούσει πολλά. Θα αποφασίσω εάν θα μείνω ή θα φύγω, και αν φύγω θα πάω να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου Κατερίνης».

Νωρίτερα, έλεγε εν εξάλλω στο εντευκτήριο της Βουλής: «Δεν πρόκειται να μείνω, θα φύγω από τη ΝΔ». Μάλιστα κάποια στιγμή τον άκουσαν οι κ. Κουράκος και Μανώλης (που έφυγαν από τον Πάνο Καμμένο) και του πρότειναν να προσχωρήσει στο κόμμα τους, για να λάβουν την απάντηση: «Οταν λέω φεύγω, σημαίνει πως δεν πάω πουθενά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com