Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Δεν βλέπω συμφωνία, θα προχωρήσουμε μόνοι μας!

Σε μια παραδοχή - σοκ προέβη ανώτατο στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας ανάβοντας νέες «φωτιές» στην κυβέρνηση.



Σύμφωνα με πληροφορίες ανώτατο στέλεχος της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο καφενείο της Βουλής, δήλωσε πως η συμφωνία είναι μετέωρη και πως η Ελλάδα θα προχωρήσει μόνης.

Χαρακτηριστικά φέρεται να δήλωσε ότι «δε βλέπω συμφωνία μέσα στον Μάιο γιατί η άλλη πλευρά τραβάει συνεχώς το σκοινί. Δεν θα καταλήξουμε και θα προχωρήσουμε μόνοι μας».

Νωρίτερα ο Παν. Λαφαζάνης είχε δηλώσει: «Οσοι πιστεύουν ότι θα κάνουμε κωλοτούμπα είναι γελασμένοι».
Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η «επιτυχία» ή η «παράδοση» θα εξαρτηθεί από την ρευστότητα που θα έχει η ελληνική οικονομία.
Ο υπουργός υπερασπίστηκε την ενέργεια της κυβέρνησης να βάλει χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα δημόσιων φορέων, λέγοντας πως «χρειαζόμαστε ρευστότητα για να σταθούμε απέναντι στους πιστωτές και να μην παραδοθούμε».
«Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παραδοθεί. Δεν πρόκειται να κάνει πίσω από τις "κόκκινες γραμμές" και είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι θα υποχωρήσουμε και θα λάβουμε υφεσιακά μέτρα», ανέφερε, προσθέτοντας πως για αυτό συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.
«Αν θέλαμε να κάνουμε κωλοτούμπα θα το είχαμε κάνει από την αρχή και θα είχαμε υπογράψει το email Χαρδούβελη. Δεν το κάναμε και δεν θα το κάνουμε», είπε και πρόσθεσε: «Θα αντέξουμε. Παίρνουμε μέτρα για να αντέξουμε και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com