Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Barclays: Βέβαιο 100% ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει τη συμφωνία

"Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί τον βασικό κορμό της ελληνικής κυβέρνησης είναι αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα, έχει το πρόγραμμα του αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο ρους της ελληνικής ιστορίας δεν μπορεί να αλλάξει".


Αυτό ισχυρίζεται στέλεχος της Barclays, τονίζοντας πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι 100% βέβαιο ότι θα υπογράψει συμφωνία. Υπογραμμίζει μάλιστα με χιούμορ πως ο μόνος λόγος να μην υπογράψει συμφωνία η ελληνική κυβέρνηση με την ΕΕ είναι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να δεχθεί ο πλανήτης Γη επίθεση από εξωγήινους, να συμβεί ένα παγκόσμιο σοκαριστικό γεγονός ώστε να αναβληθεί η συμφωνία ...
Συνεχίζει δε λέγοντας πως "ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί ένα συνεπές αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα. Θέλει να αλλάξει κακώς κείμενα αλλά δεν θέλει την ρήξη. Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το μνημόνιο αλλά δεν θέλει να αλλάξει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδος. Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει ένα καλύτερο πλαίσιο αναπτυξιακών και όχι υφεσιακών μεταρρυθμίσεων αλλά όχι να έρθει σε σύγκρουση με τις χώρες που δανείζουν την Ελλάδα".
Κατά τον ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει καλά το παιχνίδι του απείθαρχου παιδιού. Γνωρίζει όμως το απείθαρχο παιδί ότι η στοργική οικογένεια θα τον αγκαλιάσει πάλι όπως στην επιστροφή του άσωτου υιού.
Η Ευρώπη επίσης θέλει την Ελλάδα στο ευρώ. Δεν θέλει πειράματα, διάσπαση ή συνθήκες αποσταθεροποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com