Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Ταξιδέψτε με τρένο στην Ευρώπη από 30 ευρώ

Στην Ελλάδα έρχονται εκπρόσωποι του Eurail/Interrail συνοδευόμενοι από δημοσιογράφους ευρωπαϊκών χωρών με σκοπό την προώθηση του σιδηροδρομικού τουρισμού στη χώρα μας.
Το τουριστικό προϊόν (κάρτες) Eurail/Interrail παρέχει στους ταξιδιώτες 30 ευρωπαϊκών χωρών - μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα - τη δυνατότητα να ταξιδέψει με τρένο στην Ευρώπη με πολύ οικονομικές τιμές (από 60 έως 300 ευρώ, ανάλογα με τη συνολική διάρκεια του ταξιδιού).

Ειδικότερα στην χώρα μας μπορούν να συνδυάσουν το σιδηροδρομικό τους ταξίδι με πλοίο και να επισκεφτούν νησιώτικους προορισμούς της επιλογής τους.

Στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο πωλούνται ήδη ετησίως περίπου 220.000 κάρτες Interrail (αφορούν ευρωπαίους πολίτες) και περίπου 400.000 κάρτες Eurail (αφορούν όλες τις χώρες εκτός Ευρώπης).

Στις σιδηροδρομικές αυτές προσφορές συμμετέχουν, επίσης, και ναυτιλιακές εταιρείες, για το ταξίδι στην Αδριατική μεταξύ Ιταλίας - Ελλάδας και αντίστροφα. Επίσης, συμμετέχουν και τα γειτονικά μας σιδηροδρομικά δίκτυα της Σερβίας, της ΠΓΔΜ, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.

Στο πλαίσιο προώθησης του παραπάνω τουριστικού προϊόντος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα προβάλλει τις δυνατότητες που έχει ένας επισκέπτης να ανακαλύψει τις ομορφιές της χώρας μας με το σιδηρόδρομο.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο κατηγορίες κοινών ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών καρτών πολλαπλών διαδρομών δίνουν τη δυνατότητα στον κάτοχό τους:

-να ταξιδέψει σιδηροδρομικά σε 30 χώρες στην Ευρώπη ή

-να επιλέξει μία ευρωπαϊκή χώρα ή

-να συνδυάσει περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες εφόσον το επιθυμεί,

-να επιλέξει όσες μέρες σιδηροδρομικού ταξιδιού θέλει, ανάλογα με το συνολικό χρόνο διακοπών που διαθέτει

- να ταξιδέψει στην 1η ή στη 2η θέση των ευρωπαϊκών τρένων

Επίσης, υπάρχουν ειδικές προσφορές ελκυστικότερης τιμής για νέους καθώς και για ενήλικες άνω των 65 ετών και ειδικές προσφορές που καλύπτουν από 5 ημέρες ταξιδιού έως ένα μήνα.

Με μία έξυπνη ηλεκτρονική εφαρμογή - στην οποία πρόσφατα εντάχθηκαν ξανά και τα ελληνικά τραίνα - ο ταξιδιώτης μπορεί να προγραμματίσει από το κινητό του τα σιδηροδρομικά του ταξίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες www.interrail.eu, www.eurail.com, www.trainose.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com