Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

«Παντελώς αθώα» δήλωσε η «μαχήτρια του φωτός» Βίκυ Σταμάτη

«Είμαι παντελώς αθώα», δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη, απολογούμενη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.




Μάλιστα, υποστήριξε ότι, πλην του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου, δεν γνώριζε κανένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Η κατηγορούμενη, που με την έναρξη της απολογίας της δυο φορές διέκοψε τη φράση της λόγω συναισθηματικής φόρτισης, είπε στο δικαστήριο οτι βρίσκεται ενώπιον του με «την ιδιότητα της συζύγου και μητέρας, αφού δεν εχω καμία άλλη ιδιότητα».

Μάλιστα, χρησιμοποίησε, από την αρχή, υψηλούς τόνους. Μεταξύ άλλων, δήλωσε «μαχητής του φωτός», ισχυριζόμενη ότι οι πράξεις της είναι φανερές.

Επανέλαβε ότι είναι «παντελώς αθώα» και αναρωτήθηκε «αν υπάρχει άλλος που φυλακίστηκε ποτέ για καναπέδες, κρόσσια και κουρτίνες».

Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες για «μαύρο χρήμα» δήλωσε ξανά πλήρη άγνοια: Ότι όλα τα διαχειριζόταν ο σύζυγός της και πως η ίδια είχε μηδενικά εισοδήματα.

Παρ' όλα αυτά, όπως είπε, οδηγήθηκε στο δικαστήριο «με τις δύο ιερές ιδιότητες: της μάνας και της συζύγου», σημειώνοντας ότι ο επτάχρονος γιος της τιμωρείται για το επίθετό του.

Επιπλέον, η Βίκυ Σταμάτη επιτέθηκε στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι την κατασυκοφάντησαν, κάνοντας λόγο για «διασυρμό» και «διαπόμπευση», αλλά και «ψυχική βλάβη» εξαιτίας του 17μηνου εγκλεισμού της.

Σχετικά με την περιβόητη εταιρία «Nobilis» -την offshore που χρησιμοποιεί ως έδρα της στην Ελλάδα το πολυτελές νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου- η κ. Σταμάτη ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τίποτε και το έμαθε κάποια στιγμή εντελώς τυχαία.

Σε ερώτηση της Πολιτικής Αγωγής που ζήτησε να μάθει ποιος παρήγγειλε την επίπλωση για το σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου η κατηγορούμενη απάντησε με ερώτηση.

- Σταμάτη: Ποιος κ. Πρόεδρε διώχθηκε ποτέ, ποιος τιμωρήθηκε, ποιος φυλακίστηκε για καναπέδες, κρόσσια και κουρτίνες;
- Πρόεδρος: Εσείς! Προφανώς εσείς τα παραγγείλατε.

Η απάντηση του προέδρου προκάλεσε θυμηδία στην αίθουσα ενώ στην κατηγορούμενη έγινε επισήμανση ότι δεν είναι μόνο «οι δυο καναπέδες που είστε εδώ»...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com