Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές και όπλα σε διαμέρισμα - γιάφκα

Ευρεία επιχείρηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ύστερα από πληροφορίες ότι επίκειται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.




Προσήχθησαν δύο Ελληνες και ένας Αλβανός υπήκοος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, χειροβομβίδες και σφαίρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε δύο διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη και σε ένα ακόμη στην περιοχή μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων, στο κέντρο της Αθήνας. Συνολικά έγιναν έξι κατ' οίκον έρευνες.

Στο διαμέρισμα του Κολωνακίου, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής βρήκαν και κατέσχεσαν ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, μια χειροβομβίδα και σφαίρες, ενώ στα σπίτια της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σφαίρες

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε ακόμη μια πλαστή ταυτότητα, χρήματα και εξοπλισμός για την κατασκευή εκρηκτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο από τους προσαχθέντες, οι οποίοι είναι από τη Θεσσαλονίκη, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και εξετάζονται για τη συμμετοχή τους σε ένοπλη ληστεία. Ταυτόχρονα, φέρονται να αναζητούσαν βαρύ οπλισμό για αγορά στην Αθήνα.

Ο ένας από τους Ελληνες προσαχθέντες θεωρείται επίσης ύποπτος για σχέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com