Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα smartphones με εύκαμπτες οθόνες από τη Samsung

Η Samsung Electronics Hellas. παρουσίασε το smartphone Galaxy Note 3 και το smartwatch Galaxy.



Το νέο Samsung Galaxy Note 3 εξελίσσει τη σειρά Note, παρέχοντας αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και επιτρέποντας στο χρήστη να κρατήσει σημειώσεις με την «πένα» S Pen, ενώ το Galaxy Gear παρέχει στη χρήστη τη δυνατότητα ελέγχου της συσκευής του μέσω αυτού.

Επίσης, διαθέτει κάμερα 1.9 megapixel, καθώς και τη λειτουργία Pedometer, οποία καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών.

Το Samsung Galaxy Note 3 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 26 Σεπτεμβρίου και το Galaxy Gear στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Εύκαμπτες οθόνες για smartphones σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα η εταιρεία, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση του Galaxy Note 3 στη Σεούλ.

«Στόχος μας είναι να λανσάρουμε ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο με εύκαμπτη καμπυλωτή οθόνη στη Νότιο Κορέα τον Οκτώβριο» ανακοίνωσε ο Ντι Τζέι Λι, επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού και μάρκετινγκ για κινητά τηλέφωνα της εταιρείας.

Οι νέες συσκευές θα διαθέτουν πλαστικά πάνελ με ενσωματωμένες διόδους εκπομπής φωτός (OLED). Ωστόσο, ο Λι δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com