Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Άμεσα διαθέσιμο το hol music club

Πολύ σύντομα πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να ξεκινήσει τη λειτουργία του το hol music club, η υπηρεσία online streaming μουσικής της hellas online.





Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η υπηρεσία της hellas online θα προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης για online ή offline αναπαραγωγή περισσότερων από 15 εκατ. τραγουδιών –ελληνικών και ξένων- ενώ περιλαμβάνει και σύνδεση με τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπηρεσία θα προσφέρεται και σε φορητές συσκευές, αρχής γενομένης από τις πλατφόρμες του Android και του iOS, με τη χρήση σχετικών apps. Σημειωτέον πως θα προσφέρεται μόνο στους συνδρομητές της hellas online, οι οποίοι θα πρέπει να επισημανθεί πως έχουν ξεπεράσει τους 500.000. Αρχικά, η υπηρεσία θα προσφέρεται δωρεάν για μία περίοδο της τάξεως των 3 μηνών, ενώ η χρέωση στη συνέχεια θα είναι άκρως ανταγωνιστική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έλευση του hol music club και του Spotify από την Cosmote για το οποίο θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες, θα υπάρχουν στην ελληνική αγορά τρεις υπηρεσίες music streaming, καθώς, ως γνωστόν, από τα μέσα του καλοκαιριού η Vodafone έχει λανσάρει το Napster.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com