Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γυναίκα «αράχνη» υπνώτιζε, και ξάφριζε πελάτες που ψάρευε στο Ιnternet

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οδηγείται 30χρονη Πολωνή που έβρισκε πελάτες από το Internet, τους υπνώτιζε, και τους λήστευε.






Η 30χρονη κατηγορείται για διάπραξη ληστειών σε βάρος ανδρών, τους οποίους προσέγγιζε μέσω διαδικτύου, και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η γυναίκα είχε δημιουργήσει «προφίλ» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο και μέσω αυτού ερχόταν σε επικοινωνία με τα ανυποψίαστα θύματά της. Αφού τους έπειθε, με το πρόσχημα της ερωτικής συνεύρεσης, να έρθουν σε προσωπική επαφή, μετέβαινε με τα οχήματά τους σε διάφορα σημεία και έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό τους. Στη συνέχεια, αφαιρούσε χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει προκύψει ότι από τις αρχές Ιουνίου, με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης, αφαίρεσε χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας από τουλάχιστον πέντε άνδρες, με τους οποίους είχε μεταβεί στις οικίες τους ή σε διάφορα σημεία και περιοχές της Αττικής. Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη της 30χρονης γυναίκας, πραγματοποιήθηκε ψηφιακή έρευνα και εντοπίστηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, πολλά από τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες. Επίσης, βρέθηκαν επτά κινητά τηλέφωνα, πέντε επώνυμα ρολόγια χειρός, 10 ζευγάρια μανικετόκουμπα και πέντε κάρτες αναλήψεων διαφόρων τραπεζών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com