Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Πανελλήνιες: Παράταση έως 29/6 για την απόκτηση κωδικού ασφαλείας

Έως τις 29 Ιουνίου παρατείνεται η προθεσμία για την απόκτηση κωδικού ασφαλείας (password) και για την υπαγωγή σε ειδικές περιπτώσεις σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.






Όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας, έως και τις 5 Ιουλίου όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου απαιτείται ο οκταψήφιος κωδικός εξετάσεων και ο προσωπικός κωδικός ασφάλειας (password), που δημιούργησαν οι ίδιοι οι υποψήφιοι στο Λύκειό τους. Ωστόσο, επειδή κάποιοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν τον προσωπικό τους κωδικό, μπορούν μέχρι και την Παρασκευή 29-6-2012 να απευθυνθούν στο ίδιο Λύκειό για να αποκτήσουν (νέο) προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password).

Εντός της ίδιας προθεσμίας, δηλαδή έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου, όσοι υποψήφιοι ανήκουν σε κάποια ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), οι οποίοι είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους είτε επιθυμούν αλλαγή της ειδικής περίπτωσης, πρέπει στο ίδιο Λύκειο να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση.

Η παράταση που δίνεται είναι τελική, καθώς, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, μετά την Παρασκευή 29 Ιουνίου, τα Λύκεια κλείνουν λόγω λήξης του σχολικού έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com