Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα Google Glass

Στο διόλου ευκαταφρόνητο 70% ανέρχεται το ποσοστό των καταναλωτών που δηλώνουν ότι θα ήθελαν να αποκτήσουν το Google Glass, τα περίφημα “γυαλιά” του αμερικανικού κολοσσού που έχουν οθόνη στη μία πλευρά του σκελετού για την προβολή περιεχομένου.






Το ποσοστό αυτό αφορά τους 900 χρήστες smartphones απ' όλο τον κόσμο που συμμετείχαν σε πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Pollfish, ενώ το 15% έχει αντίθετη άποψη. Μάλιστα, αυτοί που απάντησαν αρνητικά υποστηρίζουν ότι είναι ακριβό (27%) και άχρηστο (20%), ενώ ανησυχούν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (19%).

Ενδιαφέρον είναι πως το 40,8% των ερωτηθέντων θα ήθελε την οθόνη του Google Glass να είναι στην αριστερή πλευρά του σκελετού, ενώ το 31% πιστεύει ότι το συγκεκριμένο προϊόν ήρθε για να μείνει.

Επίσης, ο 65% θεωρεί ότι το Google Glass θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε, ενώ το 57% πιστεύει ότι τελικώς θα είναι κοινωνικά αποδεκτό να κυκλοφορείς με τα συγκεκριμένα γυαλιά στο δρόμο.

Ένα μεγάλο ερώτημα είναι πως μπορείς να αξιοποιήσεις το Google Glass. Οι καταναλωτές θεωρούν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλοήγηση στο δρόμο (18%), τη λήψη φωτογραφιών (13,5%), την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων (13,3%), τη λήψη video (12,5%) και την αποστολή μηνυμάτων (8,5%).

Η Pollfish ρώτησε και τι γίνεται σε σχέση με τα “έξυπνα” ρολόγια που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Η ερώτηση ήταν τι προτιμάνε οι καταναλωτές: γυαλιά ή ρολόι και το 74,7% τάχθηκε υπέρ του Google Glass, αποτέλεσμα που αποτελεί μία μίνι έκπληξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com