Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Με αφορμή τη ΔΕΘ «είδε» τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης η ΑΤΤΙCA BANK

Εκδήλωση ενημέρωσης κι επικοινωνίας με τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε η διοίκηση της ATTICA BANK το βράδυ της Παρασκευής στο Μακεδονία Παλλάς, δίνοντας στους παρευρισκόμενους την αίσθηση ότι επιτέλους «κάτι αρχίζει να κινείται» στον τομέα της ανάπτυξης.





Η ΑΤΤΙCA BANK - η μόνη ιδιωτική, μη συστημική τράπεζα - μετά την επιτυχή ανακεφαλαιοποίησή της, δείχνει πως ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία που ο πρόεδρός της Γ. Γαμβρίλης διακήρυττε προς πάσα κατεύθυνση : «όχι αύξηση για την αύξηση» αλλά, «για την ισχυροποίηση, την ενδυνάμωση, την ανάπτυξη, για τη χώρα, τους μετόχους, τους εργαζόμενους, την κοινωνία»

Κύριο χαρακτηριστικό της βραδιάς, που εξελίχθηκε σε ανοιχτό διάλογο με ενδιαφέρουσες απόψεις, σχόλια και προτάσεις, η συζήτηση πάνω στα νέα σχέδια της ATTICA BANK, η οποία έχει θέσει στις άμεσες προτεραιότητές της την έμφαση σε τομείς που μπορούν να επιταχύνουν την ανάπτυξη όπως οι εξαγωγές, οι καινοτόμες επιχειρήσεις, η ενέργεια, ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία αλλά και ο χώρος των κατασκευών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους - παρότι υπήρχαν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις την ίδια ώρα - επιφανείς επιχειρηματίες της Β. Ελλάδας μεταξύ άλλων οι: Αλέξανδρος Χαϊτογλου, Αλέξανδρος Μπακατσέλος, Νικόλαος Μπακατσέλος, Νικόλαος Πέντζος, Αθανάσιος Σαββάκης, Στέφανος Καπλανίδης, Αλβέρτο Μόλχο, ενώ από την πλευρά της τράπεζας, εκτός του προέδρου Γιάννη Γαμβρίλη, παρόντες ήταν ο περιφερειακός διευθυντής Β. Ελλάδας Π. Χατζόπουλος, η περιφερειακή διευθύντρια δικτύου υπόλοιπης Ελλάδας Ν. Μάνου κ.α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com