Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σημίτης: Σχεδόν ολοκληρωτική η απώλεια επιρροής του ΠΑΣΟΚ

Με τη δραματική διαπίστωση ότι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει σήμερα χάσει «σχεδόν ολοκληρωτικά την επιρροή της» ξεκίνησε την παρέμβασή του στο Συμπόσιο για τα 39 έτη του Κινήματος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης.





Η ομιλία Σημίτη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να φωτίσει πλευρές της πορείας του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών του, αλλά και να «καταγγείλει» τη διακυβέρνηση μετά το 2004 μέχρι το 2009 ως προς το οικονομικο μοντέλο που ακολούθησε.

Εγκυρες πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει απόψεις που εκτός απροόπτου θα παρουσιάσει για την κυβερνητική συνεργασία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τον ρόλο της ευρύτερης Κεντροαριστεράς εφεξής.

Οι γνωρίζοντες λένε επίσης ότι η ομιλία του θα έχει συγκεκριμένες αναφορές για την οριστική έξοδο από την κρίση, για τα διλήμματα εν όψει των ευρωεκλογών, αλλά και για την «επόμενη μέρα». Να σημειωθεί ότι ο κ. Σημίτης ήταν από τους πρώτους που έκανε λόγο δημοσίως για την ανάγκη «κουρέματος» του χρέους στην πρώτη φάση εφαρμογής του Μνημονίου, ενώ θεωρεί «σταθμό» τις γερμανικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com