Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Ελεύθερη η δικηγόρος της Nobilis

Ελεύθερη χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η δικηγόρος Μαρία Ταλίτα-Τσεκούρα, εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας Nobilis, η οποία αγόρασε το ακίνητο της Διονυσίου Αεροπαγίτου από την εταιρεία Torcaso.



Η κατηγορουμένη αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση και φέρεται να υποστηρίζει ότι από το 2004 έως και το 2010 οι μοναδικές εργασίες που παρείχε για τη Nobils ήταν η επιμέλεια της ετήσιας ανανέωσης της εταιρείας έναντι των αμερικανικών αρχών. Φέρεται, επίσης, να υποστηρίζει ότι έλαβε αμοιβή 16.500 ευρώ για την παράστασή της στη σύναψη του συμβολαίου μεταβίβασης του επίμαχου ακινήτου.

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται αυτήν την ώρα ο αδελφός της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των ανακαινίσεων οι οποίες έγιναν στο ακίνητο της Ακρόπολης.

Εξάλλου, σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση του το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο θα κρίνει την αίτηση εξαίρεσης που υπέβαλε σε βάρος του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, η Βίκυ Σταμάτη.

Η πρόταση του εισαγγελέα προς το Συμβούλιο είναι η αίτηση να απορριφθεί. Οσο η συνεδρίαση συνεχίζεται η κ. Σταμάτη αναμένει έξω από το ανακριτικό γραφείο για την απολογία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com