Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γ. Μπουτάρης: Εγώ δεν δίνω γραμμή

Διευκρινίσεις για τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος και η δημοτική του παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» στις εθνικές εκλογές, έδωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν δίνει γραμμή.


«Η Πρωτοβουλία είναι μια παράταξη που απαρτίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από πολλούς πολιτικούς χώρους αλλά και από ανένταχτους και ενεργούς πολίτες. Εμείς στηρίζουμε τις δυνάμεις που μας στήριξαν και μας έφεραν στη διοίκηση του δήμου, το ΠΑΣΟΚ τη ΔΗΜΑΡ, τη Δημοκρατική Συμμαχία, τη Δράση και τους Οικολόγους Πράσινους. Θα θέλαμε αυτά τα κόμματα να υπερισχύσουν και να πρωταγωνιστήσουν», ξεκαθάρισε ο κ.Μπουτάρης.

«Οφείλουμε να τους στηρίξουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δίνω γραμμή», πρόσθεσε, γιατί «καθένας έχει τη δική του άποψη και σύμφωνα με την κρίση του θα ψηφίσει στις εκλογές». «Ως Γιάννης Μπουτάρης είμαι σοσιαλδημοκρατικών δεδομένων, με την έννοια αυτή είμαι πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πρόκειται να καταλάβει κανείς τι ψηφίζω», κατέληξε στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com