Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Δεν αποκλείει τίποτα ο Φωτ. Κουβέλης

Ανοιχτά βλέπει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος δεν προσκλήθηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Εκτίμησε ότι ούτε σήμερα θα προκύψει συναίνεση σε όσα ζητάει από την Ελλάδα η τρόικα.



Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5", ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς δήλωσε ότι αν μετείχε στο συμβούλιο θα επαναλάμβανε την ανάγκη να αναζητηθεί το ισοδύναμο σε ό,τι έχει σχέση με τα μέτρα που περιέχονται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. "Θεωρώ ότι υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ότι υπάρχει τόπος όπου μπορεί να εξευρεθεί μια κοινή άποψη, αλλά υπάρχουν και ζητήματα που δεν μπορεί να υπάρξει κάποια συμφωνία και δυνατότητα εξεύρευσης κοινού πολιτικού τόπου", πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας όσα είπε η Μαρία Δαμανάκη, ότι είτε θα δεχτούμε νέες θυσίες, είτε θα επιστρέψουμε στη δραχμή, υπογράμμισε ότι τέτοιες δηλώσεις δημιουργούν πανικό. Παράλληλα, χαρακτήρισε γενική και αόριστη την πρόταση του ΣΕΒ για δημοψήφισμα. "Με ποιο περιεχόμενο; Με ποιο ερώτημα;" διερωτήθηκε και εκτίμησε ότι κάποιοι επενδύουν πολιτικά πάνω στη ρευστότητα.

Ο Φώτης Κουβέλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. επιδιώκουν η προσφυγή στις κάλπες να έχει το μικρότερο δυνατό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com