Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αγανάκτηση σε όλη την Ελλάδα

Λιγότερες σε όγκο από τις προχθεσινές, εξίσου όμως μαχητικές και ευρηματικές σε συνθήματα ηταν οι συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων πολιτών» στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.




Στη Θεσσαλονίκη, περίπου 3.000 άτομα στο Λευκό Πύργο, όπου έχουν στηθεί και τα πρώτα αντίσκηνα,ενώ έχουν κρεμάσει την επιγραφή "Πωλείται" στο μνημείο. Ακούγονταν συνεχώς συνθήματα, ενώ ιδιαίτερο τόνο δίναν μουσικά συγκροτήματα. Εγίνε και συνέλευση και οι συγκεντρωμένοι ειπαν την άποψη τους.

Στην Πάτρα η δυνατή βροχή κράτησε πολλούς διαδηλωτές στα σπίτια τους. Ωστόσο στην Πλατεία Γεωργίου παρέμειναν περίπου 500 πολίτες με ομπρέλες και φώναζαν αντικυβερνητικά συνθήματα.

Εκατοντάδες πολίτες παρέμειναν και στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά των ΜΑΤ που προηγουμένως έριξαν χημικά κατά γιατρών και νοσηλευτών.

Μήνυμα αγανάκτησης στέλνουν και οι εκατοντάδες Χανιώτες που έχουν κατακλύσει την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στο κέντρο της πόλης. "Ολοι μας, όμως, είμαστε ανήσυχοι και θυμωμένοι από τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που βλέπουμε γύρω μας", έλεγαν με τις ντουντούκες.

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων έκαναν οι αγανακτισμένοι πολίτες στην Τρίπολη, όπου πάνω από 1.000 άτομα είχαν συρρεύσει στην κεντρική πλατεία.

Στη Λάρισα γύρω στα 500 άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας παρέμειναν και σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com