Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ευάγ. Βενιζέλος: «Να πιστέψουμε στο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης»

Στην ανηφόρα, αλλά και στην τελική στροφή βρίσκεται η Ελλάδα, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση, Ευάγγελος, κατά την ομιλία του σε παραγωγικούς φορείς, επιμελητήρια και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ.





Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι «έχουμε διανύσει σχεδόν τα 4/5 του δρόμου που οδηγεί στην οριστική και ασφαλή έξοδο από την κρίση και τη στενή εποπτεία των εταίρων και πιστωτών μας».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι «πρέπει να πιστέψουμε και να στηρίξουμε το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και τις διαρθρωτικές αλλαγές», ενώ υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, γιατί δεν τα αντέχει η κοινωνία.

Νωρίτερα, ο κ.Βενιζέλος συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΘ- Helexpo ΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo ΑΕ Τάσος Τζήκας ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για τα χαρακτηριστικά τής φετινής διοργάνωσης, για τη συνένωση των δύο εταιριών, σημειώνοντας ότι η ΔΕΘ κάνει επανεκκίνηση. Ζήτησε, εξάλλου, από τον κ. Βενιζέλο τη στήριξη του υπουργείου Εξωτερικών για την κινητοποίηση της ελληνικής ομογένειας στο θέμα των εμπορικών και εκθεσιακών δραστηριοτήτων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στους χώρους της ΔΕΘ μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και ελκυστικό συνεδριακό κέντρο, με εκθεσιακές δραστηριότητες και παράλληλα ένα μητροπολιτικό πάρκο, λέγοντας πως θα χρειαστεί η συνέργεια δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και η συμμετοχή των φορέων της πόλης σε αυτό το εγχείρημα για να το αγαπήσει η πόλη.

Ως υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το πρώτο εξάμηνο του 2004, θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη κάποιες δραστηριότητες (συνδιασκέψεις, σεμινάρια κ.α.) και θα αξιοποιηθεί και η ΔΕΘ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com