Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Google: Ερχεται το Android TV με νέες υπηρεσίες και εφαρογές!

Ετοιμη για μία ακόμη «επανάσταση», αυτή τη φορά στο σαλόνι μας, είναι η Google, μέσω του Android TV, της νέας ειδικά διαμορφωμένης υπηρεσίας για τη μεγάλη οθόνη, με βασικό στόχο την κατ' οίκον ψυχαγωγία.



Το Andoid TV θα προσφέρει ταινίες, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια, ενώ η διαχείρισή του θα μπορεί να γίνει με φωνητικές εντολές, με τηλεχειριστήριο, ή με οποιαδήποτε συσκευή Android διαθέτει εγκατεστημένη την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή. Μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τα πολλά υποσχόμενα ρολόγια Android Wear.


Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι το Android TV θα προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο online κατάστημα Google Play, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν ή να νοικιάζουν ψηφιακό περιεχόμενο τόσο από την Google όσο και από άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες.

Παράλληλα, θα προσφέρει πρόσβαση και στο Google Play Games, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να συνεχίζουν τα παιχνίδια τους στην μεγάλη οθόνη, από εκεί που τα άφησαν στο smartphone ή το tablet τους.

Ακόμη πιο δελεαστική θα είναι η χρήση του cross-device multiplayer, που θα επιτρέπει σε έναν χρήστη να παίζει στην τηλεόραση και σε άλλον στο smartphone ή στο tablet.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να βλέπουν την οθόνη του smartphone/tablet/laptop τους απευθείας στην τηλεόραση και χωρίς καθυστέρηση, μέσω του Chromecast.

Θα μπορούν ακόμη να στέλνουν υλικό από μία συσκευή στην τηλεόραση, χωρίς η πρώτη να είναι απαραίτητα συνδεδεμένη στο δίκτυο WiFi του σπιτιού, πάλι μέσω του Chromecast.

Το Android TV θα είναι διαθέσιμο μέσα από διάφορες μορφές, όπως τηλεοράσεις, set-top boxes, streaming boxes.

Σημειώνεται ότι ήδη μεγάλοι κατασκευαστές, όπως οι Sony, Sharp, κ.α., σχεδιάζουν να ενσωματώσουν τη νέα έκδοση από το 2015 σε όλες τις νέες σειρές τηλεοράσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com