Κυριακή 27 Απριλίου 2014

G Watch: Και «έξυπνο» και ανθεκτικό το ρολόι της LG

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το G Watch, το πρώτο «έξυπνο ρολόι» ή smartwatch της LG που θα τρέχει το λειτουργικό Android Wear της Google.




Εκτός από τις «έξυπνες» λειτουργίες του, το G Watch θα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε «ακραίες συνθήκες», όπως αναφέρεται στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η κορεατική εταιρεία, όπως η σκόνη ή το νερό.

Η οθόνη του ρολογιού θα ενεργοποιημένη σε μόνιμη βάση, δίχως να διευκρινίζεται πως θα επηρεάζει αυτό την αυτονομία και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Σημειώνεται ότι το G Watch θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά το καλοκαίρι με τιμή που δεν θα υπερβαίνει τα 300 δολάρια.

Η λειτουργία του, όπως είναι γνωστό, θα στηρίζεται στο Android Wear, της Google.

Το εν λόγω λογισμικό θα διαθέτει πολλά από τα γνώριμα χαρακτηριστικά του Android για τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τις ταμπλέτες.

Επιπρόσθετα, θα είναι «προσαρμοσμένο» στις μικρότερες διαστάσεις των smartwatch, ενώ θα κάνει χρήση τόσο του «ψηφιακού βοηθού» Google Now όσο και της μηχανής αναζήτησης της Google, η οποία υποστηρίζει αναγνώριση ομιλίας.

Σημειώνεται τέλος ότι ανάλογες συσκευές πρόκειται να παρουσιάσουν και άλλοι μεγάλοι παίχτες της αγοράς, όπως οι Samsung, Motorola, Asus και HTC.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com