Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μπύρα τις άγκυρες ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΙΟΣ

Οι ελληνικές μικροζυθοποιίες σηκώνουν πανιά!




Και ταξιδεύουν μέχρι το ΖΥΘΟ, για να μας…συστηθούν, επώνυμα και γευστικά!
Την Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 20:30 στο ΖΥΘΟ Ντορέ(απέναντι από το Λευκό Πύργο), ελάτε να δοκιμάσετε μερικές από τις καλύτερες ελληνικές μπύρες. Αυτή τη φορά, μετά την περιπλάνησή μας στις ζυθικές παραδόσεις της Κέρκυρας και της Σαντορίνης, σας…ξεναγούμε στις μπύρες της Ζυθοποιίας Χίου.
Ζυθοποιία Χίου. Ξεκινώντας την εμπορική της σταδιοδρομία σε εποχή κρίσης, η ελληνική αυτή μικροζυθοποιία ατενίζει το μέλλον αισιόδοξα! Μετά τη δημιουργία της το 2009 και την εγκατάστασή της στον Κάμπο της Χίου η φρέσκια απαστερίωτη, αφιλτράριστη μπίρα της Ζυθοποιίας Χίου βρίσκεται στα περισσότερα σημεία εστίασης και καφέ μπαρ του νησιού με μεγάλη αποδοχή από την τοπική κοινωνία αλλά και από τους έλληνες και ξένους τουρίστες.
Την ίδια χρονιά ξεκινά και το ...ταξίδι της μπύρας σε επιλεγμένα σημεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος, Πάτρα, Καλαμάτα κ.ά). Το 2013 σε περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης η επιχείρηση δυναμώνει με αύξηση της παραγωγικής ικανότητάς της και προχωρά σε νέες προσλήψεις προσωπικού. Και το ταξίδι της μόλις άρχισε...
Αυτή τη φορά, η CHIOS BEER, ρίχνει…άγκυρα στο ΖΥΘΟ. Γιατί ο ΖΥΘΟΣ στηρίζει τις ελληνικές μικροζυθοποιίες παρουσιάζοντας κάθε μήνα μία ελληνική μικροζυθοποιία με τις μπύρες παραγωγής της σε ειδική τιμή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να συνοδεύονται και από συγκεκριμένο μενού. Άλλωστε, ο ΖΥΘΟΣ πρωτοπορεί εδώ και καιρό, παρουσιάζοντας γευστικά πιάτα που βασίζονται σε αμιγώς ελληνικά προϊόντα και ποτά, δίνοντας ιδιαίτερη αξία στην ελληνική παραγωγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com