Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχονται νέα μέτρα παρά τους «παλικαρισμούς» Σαμαρά-Βενιζέλου

«Οι δήθεν παλικαρισμοί από το δίδυμο των κκ Σαμαρά- Βενιζέλου έφυγαν, τα νέα μέτρα έρχονται», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, στην οποία κατηγορεί και πάλι τον πρωθυπουργό για «τυφλή υποταγή» απέναντι στην Άγκελα Μέρκελ.




Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για νέα μέτρα που, εκτός των άλλων, «οδηγούν στη δήμευση πλέον της περιουσίας των πολιτών, αφού υπερφορολογεί τα ακίνητα και τη γη, νομιμοποιεί το "χαράτσι", προσδοκώντας υπέρογκα έσοδα βασισμένα σε τιμές αντικειμενικών αξιών που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Και αυτό, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «γίνεται ακόμα πιο εξοργιστικό και άδικο όταν η κυβέρνηση έμπρακτα δείχνει ότι δεν θέλει να πιάσει τους πλούσιους φοροφυγάδες, να ελέγξει τις off shore εταιρείες και τις διάφορες λίστες».

«Για όλα τα παραπάνω, αναμένουμε τον πρωθυπουργό να τιμήσει με την παρουσία του τη Βουλή και να δώσει τις όποιες απαντήσεις στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον ελληνικό λαό. Τον περιμένουμε από καιρό. Ελπίζουμε ότι αυτήν τη φορά δεν θα λιποτακτήσει εκ νέου», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com