Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΑΔ: Παράταση μέχρι 30 Νοεμβρίου για την απογραφή βιβλιαρίων

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για την απογραφή και τη θεώρηση των βιβλιαρίων των ασφαλισμένων του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου.




Στην ανακοίνωση του οργανισμού σημειώνεται ότι για την παράταση ελήφθησαν υπόψη τα αιτήματα νησιωτικών περιφερειακών Υπηρεσιών όπου η ηλεκτρονική θεώρηση καθυστερεί λόγω της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας των περιοχών αυτών, η προσωρινή διακοπή της λειτουργίας Πανεπιστημιακών Σχολών και η συνακόλουθη αδυναμία ηλεκτρονικής απογραφής των βιβλιαρίων ασθενείας του προσωπικού τους, η αυξανόμενη προσέλευση κατά τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου των ασφαλισμένων για τη θεώρηση του βιβλιαρίου τους και η λήξη στις 31-10-2013 της ισχύος Κ.Υ.Α. σχετικά με την θεώρηση βιβλιαρίων Συνταξιούχων του Ο.Π.Α.Δ. μέσω Κ.Ε.Π.

Επισημαίνεται επίσης ότι όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν έως τώρα απογράψει τα βιβλιάριά τους στα ΚΕΠ, οφείλουν να προσέρχονται πλέον στις κατά τόπους υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Δ ενώ οι λοιποί ασφαλισμένοι θα συνεχίσουν να ακολουθούν τις ήδη κοινοποιημένες εγκυκλίους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com