Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Microsoft: Στις 21 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του νέου Xbox

Στις 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασης της πολυαναμενόμενης έκδοσης της κονσόλας Xbox από την Microsoft.





Η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα την πραγματοποίηση της σχετικής εκδήλωσης, δυόμιση μήνες μετά την αναγγελία του νέου Playstation 4 από την Sony.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Major Nelson: «Θα σηματοδοτήσουμε την αρχή μιας νέα γενιάς παιχνιδιών, τηλεόρασης και ψυχαγωγίας. Θα φιλοξενήσουμε μια ειδική εκδήλωση για δημοσιογράφους και σας καλούμε να συμμετέχετε μέσα από τη ζωντανή κάλυψη στο Xbox.com. Την ημέρα εκείνη θα μοιραστούμε το όραμά μας για το Xbox και θα σας δώσουμε μια πραγματική γεύση από το μέλλον. Στη συνέχεια, 19 ημέρες αργότερα στην Electronic Entertainment Expo (E3) στο Λος Αντζελες, θα συνεχίσουμε τη συζήτηση και θα παρουσιάσουμε την πλήρη σειρά μας από blockbuster παιχνίδια».
Ο βρετανικός Guardian αναφέρει ότι ελάχιστα πράγματα είναι μέχρι σήμερα γνωστά για το επόμενο Xbox, το οποίο συνήθως αναφέρεται ως 720 (από τον πολλαπλασιασμό του αριθμητικού συνθετικού της ονομασίας του απερχόμενου 360). Ωστόσο, τονίζει ότι δεν είναι βέβαιο πως αυτή θα είναι η νέα ονομασία.
Οπως είναι αναμενόμενο, οι πληροφορίες και οι σχετικές φήμες οργιάζουν στην αγορά. Σύμφωνα με κάποιες από αυτές, η νέα έκδοση θα ενσωματώνει νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή, 8 Gb βασικής μνήμης, αναβαθμισμένο υποσύστημα γραφικών και Blu-ray drive.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι στόχος της Microsoft είναι να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας, προσφέροντας απευθείας πρόσβαση και σε τηλεοπτικό περιεχόμενο, μουσική και κοινωνικά δίκτυα.
Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι ότι η νέα κονσόλα θα είναι διαθέσιμη στις μεγάλες αγορές στα τέλη του έτους, ενόψει της καταναλωτικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com