Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Γ. Παπανδρέου: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί βία και να δολοφονεί

Ο πολίτης έχει το δικαίωμα να διαδηλώνει. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί βία και να δολοφονεί δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Προσέθεσε ότι οι ένοχοι για τον εμπρησμό που οδήγησε στον θάνατο τριών ανθρώπων θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν


Οι δηλώσεις των τελευταίων ημερών, ειδικά αυτές που αμφισβήτησαν το Σύνταγμα της χώρας δεν βοήθησαν τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας πριν από λίγο στο Κοινοβούλιο. Και προσέθεσε: Είναι ώρες για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος, του δημοκρατικού πολιτεύματος της ζωής των πολιτών και της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό”. “Συμπάσχουμε με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους που χάνουν το εισόδημά τους. Συμπάσχουμε με την κάθε οικογένεια που βλέπει να ανατρέπονται τα σχέδια για το μέλλον. Το κάναμε για να διασφαλίσουμε ένα μέλλον το οποίο μπορεί να μην υπήρχε αν δεν λαμβάνονταν οι πρόσφατες αποφάσεις” υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Προσέθεσε ότι άλλη λύση από τη λήψη των μέτρων δεν υπήρχε “αν δεν παίρναμε αυτές τις αποφάσεις θα οδηγούσαμε τη χώρα, και μαζί με αυτήν και τους πολίτες στην πτώχευση”.

Θα σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών που έχασαν τους δικούς ανθρώπους υποστήριξε ο πρωθυπουργός ενώ προσέθεσε ότι οι ένοχοι για τον εμπρησμό θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν. Προσέθεσε ότι τις επόμενες ημέρες ο ίδιος θα αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να συγκληθεί το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com