Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Π. Παναγιωτόπουλος: Επικοινωνιακό τέχνασμα η «μάχη» για το Ασφαλιστικό

Επικοινωνιακά τεχνάσματα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τους χειρισμούς της για το Ασφαλιστικό. Εκτίμησε ότι οι τελευταίες εξελίξεις δικαίωσαν την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να καταψηφίσει το μνημόνιο συμφωνίας με την τρόικα. Όσον αφορά στο Βατοπέδι, δήλωσε ότι η θέση της Ν.Δ. για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ισχύει και για τον Κ. Καραμανλή.


Όπως ο Γ. Παπανδρέου έλεγε τα λεφτά υπάρχουν,ενώ ήξερε την κατάσταση της οικονομίας και μετεκλογικά έκανε άλλα, έτσι και ο κ. Λοβέρδος ενώ είχε συμφωνήσει συγκεκριμένα πράγματα με την ομάδα της τριμελούς επιτήρησης, τώρα θέλουν να δώσουν διαφορετικό περιεχόμενο ώστε να δείξουν πως δίνουν μάχη", δήλωσε.

Υποστήριξε ότι η στάση της κυβέρνησης προκαλεί σύγχυση και ανησυχία στον κόσμο, ενώ πλήττει την αξιοπιστία της χώρας ως συνομιλητή των Βρυξελλών και του ΔΝΤ.

Τέλος, άσκησε κριτική για την περικοπή συντάξεων χηρείας. "Αντί να περικόπτονται συντάξεις χηρείας, που είναι οξυγόνο ζωής για χιλιάδες οικογένειες, η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί με την περιστολή των δαπανών του δημόσιου", είπε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Βατοπέδι

Η ΝΔ θέλει την πραγματική διαφάνεια τόνισε ο Π.Παναγιωτόπουλος αναφερόμενος στην εξεταστική για το Βατοπέδι. Πρόσθεσε, δε, με έμφαση ότι ο Αντ. Σαμαράς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θέλει τη διαλεύκανση και όχι τη συσκότιση της υπόθεσης.

Όταν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ερωτήθηκε αν η πλήρης διαλεύκανση φθάνει μέχρι και τον πρώην πρωθυπουργό ή αν η Ρηγίλλης θα αντιμετωπίσει διαφορετικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο,εκτίμησε πως " η θέση ισχύει και για τον κ.Καραμανλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com