Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι δέχονται την μεγαλύτερη επίθεση μετά το 1974

Επίθεση, η οποία δεν είναι πρόσκαιρη αλλά δημιουργούν συνθήκες γαλέρας και εργασιακού μεσαίωνα, δέχονται οι εργαζόμενοι όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Αθανάσιος Παφίλης.


"Θέλω να επαναλάβω ότι οι εργαζόμενοι δέχονται την μεγαλύτερη επίεθση μετά το 1974 που τους γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και δεν είναι πρόσκαιρη, δεν είναι μέτρα που παίρνονται για φέτος και για τους χρόνου αλλά μόνιμα τα οποία δημιουργούν εργασιακό μεσαίωνα και συνθήκες γαλέρας" τόνισε ο Α. Παφίλης.

Ανέφερε πως οι εργαζόμενοι δεν έχουν αλλη επιλογή, καθώς την ίδια στιγμή που μειώνονται τα εισοδήματα τους βλέπουν αμύθητο πλούτο να κυκλοφορεί δίπλα τους.

"Γνωρίζουμε ότι μπορεί ο κόσμος να ξεχωρίσιει τον οργανωμένο πολιτικό αγώνα από τις προβοκάτσιες. Ποιος ωφελείται και ποιος οργανώνει αυτές τις προβοκάτσιες; Ωφελούνται εκέινοι που θέλουν να τρομοκρατήσουν το λαό και θέλουν να τον κλείσουν σπίτι του".

Κατέληξε στις δηλώσεις του πως όλοι γνωρίζουν τη στάση του ΚΚΕ "λέμε την αλήθεια δεν βάζουμε τρικλοποδιές αλλά κάνουμε οργανωμένο πολιτικό αγώνα και περιφρουρούμε τις διαδηλώσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com