Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Κοινοβουλευτική κατακραυγή για την ομολογία Μαντέλη

Πυρά από όλες τις πτέρυγες του Κοινοβουλίου συγκέντρωσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Τάσος Μαντέλης, ο οποίος χθες παραδέχτηκε ότι χρηματίστηκε από τη Siemens.


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Μιχάλης Παντούλας ζήτησε την απαγόρευση εξόδου του πρώην συναδέλφου του από τη χώρα και τη δήμευση της περιουσίας του για την ύβρη που προκάλεσε στο κοινοβούλιο. Εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Θανάσης Παφίλης υπογράμμισε ότι υπάρχουν "λερωμένα πρόσωπα" που έχουν ληστεύσει, όπως είπε, το μόχθο του ελληνικού λαού. "Είμαστε απόλυτοι να τιμωρηθούν, να πάνε φυλακή και να πληρώσουν για όλα αυτά", υπογράμμισε.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης άφησε σαφείς αιχμές για τον Κώστα Σημίτη. "Ο Τσουκάτος και ο Μαντέλης ήταν οι Ηρακλειδείς μιας συγκεκριμένης αυλής", δήλωσε, "το ερώτημα του ελληνικού λαού είναι, καλά για τους Ηρακλειδείς θα μιλήσουμε; Γι' αυτον που φορούσε το στέμμα δεν θα μιλήσουμε;"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης, σημείωσε ότι δεν υπάρχουν θεσμοί διαφάνειας, ελέγχου και τιμωρίας για αυτούς που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα. "Αυτά δεν εκτρέφονται σε πολιτικό στεγανό", τόνισε και δικαιολόγησε το λαό που αγανακτεί και ελέγχει το πολιτικό σύστημα, " όχι μόνο για την ανεπάρκειά του αλλά και για την υπόθαλψη και οργάνωση της παρανομίας και της διαφθοράς".

Δήλωσε ότι το πρόβλημα Πρότεινε τον ανακαθορισμό των πολιτικών συσχετισμών, αν θέλουμε να αλλάξει το επίπεδο της πολιτικής, εννοώντας την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την υπόθεση Μαντέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com