Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Θρίαμβος Άρη (3-0) στο Περιστέρι

Θρίαμβος του Άρη στο Περιστέρι όπου επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου και έκανε το πιο ιδανικό ξεκίνημα στη νέα χρονιά. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα του Άρη τα γκολ του οποίου πέτυχαν οι Κάλβο (14΄) και Κάμπορα (23΄, 70΄). Από το 27΄ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαζίνσκι με δύο κίτρινες κάρτες σε δύο λεπτά (26΄-27΄).


Ο Ατρόμητος προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, ενώ επηρεάστηκε σημαντικά που έμεινε με 10 παίκτες πριν συμπληρωθεί το ημίωρο. Ο Άρης ήταν άκρως αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος, αφού κατάφερε να πάρει προβάδισμα με δύο γκολ σε ισάριθμες επιθετικές προσπάθειες.

Στο 7ο λεπτό ο Περόνε βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη, αλλά το σουτ που έπιασε απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αρη. Νέα μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους στο 14΄, με το μακρινό σουτ του Σαρμιέντο να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, το πέτυχε τελικά ο Άρης στο ίδιο λεπτό! Μετά το δοκάρι του Σαρμιέντο και το ελεύθερο που εκτέλεσε ο Σηφάκης, η μπάλα πήρε ύψος και, βοηθούμενη από τον αέρα, ξεγέλασε τους αμυντικούς του Ατρομήτου και έδωσε την ευκαιρία στον Κάλβο, να περάσει τον Μιχαηλίδη και στην άδεια εστία να "γράψει" το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Σηφάκης είπε ξανά "όχι" στο εξ΄ επαφής σουτ του Φαβάλι.

Στο 23’ από μπαλιά του Κόκε, ο Κάμπορα σε άδεια εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2 και να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Τα πράγματα για τον Άρη έγιναν μετά ακόμα πιο απλά με το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε. Στο 45’ ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για το τρίτο γκολ, όταν βγήκαν στην αντεπίθεση οι Κάμπορα, Κόκε, αλλά η τελική πάσα του Αργεντινού στον Ισπανό δεν ήταν καλή.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε στις αρχές του β’ ημιχρόνου να ανατρέψει την κατάσταση αλλά ο Σηφάκης ήταν και πάλι «ανίκητος» (46’ Σαρμιέντο, 56’ Μπρίτο). Τη χαριστική βολή στον Ατρόμητο έδωσε στο 70ο λεπτό ο Κάμπορα, μετά από ασιστ του Νάτσο Γκαρσία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαζίνσκι, Περόνε - Βανγκέλι, Ναφτί
ΚΟΚΚΙΝΗ: Μπαζίνσκι (27΄ δεύτερη κίτρινη)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς (46΄ Κουτσόπουλος), Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος (59΄ Σφακιανάκης), Φαβάλι, Σαρμιέντο, Περόνε, Αναστασάκος (72΄ Καραγκούνης), Μπρίτο

ΑΡΗΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Πίτου Γκαρσία, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο, Πρίττας (68΄ Νάτσο Γκαρσία), Βανγκέλι (71΄ Κουλουχέρης), Νασούτι, Κόκε, Κάμπορα (82΄ Λαμπριάκος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com